Mekaniker / Underhållstekniker / Servicetekniker

Mekaniker / Underhållstekniker / Servicetekniker

Är du kunnig inom mekanik och trivs med en roll där du arbetar brett med service och underhåll på väletablerade Johnson Mattheys underhållsavdelning? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Johnson Matthey.

Om företagetJohnson Matthey är en global ledare inom vetenskap som möjliggör en renare och friskare värld. Med över 200 års varaktigt engagemang för innovation och tekniska genombrott förbättrar vi funktionen, prestandan och säkerheten hos våra kunders produkter. Deras vetenskap har en global inverkan inom områden som utsläppssnåla transporter, läkemedel, kemisk bearbetning och att använda planetens naturresurser på effektivast sätt.

JM Formox tillhör divisionen Efficient Natural Resources och är världsledande inom formaldehydteknik. De utvecklar och tillverkar katalysatorer, levererar kompletta anläggningar och ger teknisk support till kunder världen över.

ArbetsuppgifterDu kommer tillsammans med underhållsteamet ansvara för att utveckla Johnson Mattheys underhåll och planera samt utföra förebyggande underhåll i produktionsanläggningen. Du deltar i projekt och hjälper till vid mindre ombyggnader och arbetar nära andra funktioner såsom drift, teknik, inköp och CI. Du sköter administration så som dokumentation kring underhållsarbetet och ansvarar för att gällande föreskrifter och instruktioner följs vid allt genomförande.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning, meriterande med inriktning verkstad eller industri
  • Några års arbetslivserfarenhet av både förebyggande och avhjälpande underhåll (meriterande om det är från processindustrin)
  • Erfarenhet av att svetsa i plaströr (meriterande)
  • B- körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skift
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du uppskattar mixen mellan att arbeta självständigt och att ha nära samarbete både inom underhållsgruppen men även med andra funktioner på Johnson Mattey. Du trivs med att arbeta brett och uppskattar en arbetsdag som fördelas jämnt mellan förebyggande, akut och administrativt arbete.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Perstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: underhållstekniker, mekanik, mekaniker, hydraulik, industri, reparatör, reparation, Perstorp, heltid
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!