Marknadskommunikatör / Marknadsadministratör

Marknadskommunikatör / Marknadsadministratör

Vi söker dig som brinner för marknadskommunikation, har ett intresse för försäljning och trivs i en roll där du får lov att ta mycket eget ansvar.

Om företagetFöretaget är ett internationellt hälsobolag som har riktat in sig på att sälja innovativa kosttillskott och hudvård. Försäljningen av deras egenutvecklade produkter riktar sig framförallt mot privatpersoner. Då företaget verkar inom hälsobranschen erbjuds du bland annat ett generöst friskvårdsbidrag som anställd.

ArbetsuppgifterI den rollen som marknadskommunikatör arbetar du ungefär hälften av tiden med administrativa uppgifter, främst textproduktion och koordinering av översättningar i form av marknadsmaterial och produktbeskrivningar. Att producera och skicka ut nyhetsbrev samt uppdatera hemsidan och företagets webshop ingår också i dina återkommande arbetsuppgifter.

Resterande tid ägnar du åt att utveckla företagets kommunikation och profilering. Företaget har ett stort inflöde av nyheter, material samt artiklar med nya forskningsresultat. Med hjälp av ditt affärssinne och din kreativitet blir din uppgift att avgöra vad som är aktuellt och att därefter ta fram kampanjer och broschyrer. Du kommer också att delta på företagets olika events under året.

För att lyckas i den här rollen har du förmågan att se helheten i ditt arbete och producera ett kundfokuserat marknadsmaterial. Du erbjuds en fri roll som marknadskommunikatör som du får vara med och påverka i stor omfattning. Tillsammans med dina två kollegor arbetar du på företagets marknadsavdelning i Helsingborg.

Formella krav
  • Ett par års arbetslivserfarenhet, gärna inom marknadskommunikation
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring (meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i Photoshop och Indesign
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då du till viss del kommer att arbeta med översättning av text är detta ett krav.
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för marknadskommunikation med ett starkt kommersiellt syfte. Att arbeta med det skrivna ordet är din stora passion vilket innebär att du också har en mycket god skriftlig kommunikativ förmåga. Du som söker är en serviceinriktad och socialt säker teamplayer som gärna medverkar i företagets olika events. Vidare är du en strukturerad person som trivs med administrativa uppgifter. Även om du alltid föredrar att utföra dina arbetsuppgifter med största noggrannhet är du van vid att arbeta mot snäva deadlines. Därtill är du en kreativ person som har förmågan att komma med egna idéer och driva ditt eget arbete framåt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.