Kvalitetsingenjör inom medicinteknisk produktion!

Kvalitetsingenjör inom medicinteknisk produktion!

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete och en ingenjörsbakgrund? Vill du vara med och påverka och trivs med att ta stort eget ansvar? Här får du möjligheten att påverka och driva utvecklingsarbetet framåt och blir på så sätt en viktig del av företagets utvecklingsprocess.

Om företagetFöretaget ligger i Nordvästra Skåne och verkar inom medicinteknisk framställning och produktion. Detta är ett mångkulturellt företag som genomsyras av en god arbetsmiljö där utveckling står högt upp på agendan!

ArbetsuppgifterI rollen som kvalitetsingenjör driver du självständigt kvalitetsprocesser där utveckling och förbättringar utgör en viktig del. Du arbetar i projektteam och har många kontaktytor även utanför produktionen. Många av ärendena är relaterat till avvikelsehantering, både interna revisionsavvikelser men även kundreklamationer vilket gör att du kommer att ha mycket kundkontakt. Rollen innebär en del dokumentation och du sköter hela förloppet från orsaksanalys till att strukturera upp och genomföra åtgärdspaket. Som kvalitetsingenjör opererar du nära produktionen för att snabbt kunna agera på problem som dyker upp. Att hela tiden ligga steget före och arbeta proaktivt med riskbedömningar och förbättringar är en självklarhet för dig.

Formella krav
  • Högskole- eller Civilingenjör i Maskin- eller Kemiteknik, eller liknande alternativt utbildning eller erfarenhet från kvalitetssäkring
  • Goda kunskaper inom validering (även mjukvaruvalidering), revisioner, samt IT är meriterande
  • Erfarenhet av kvalitetssäkring inom läkemedel eller livsmedel eller är starkt meriterande. Om du har erfarenhet av LEAN-kultur är detta också starkt meriterande.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse och motiveras av att ta eget ansvar och driva dina processer framåt på egen hand. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften samtidigt som du värnar om hög kvalitet i det du levererar. Du har en god förmåga att samarbeta med människor med olika bakgrund och kompetenser och är nyfiken på att ta dig an utmaningar tillsammans med dina kollegor. Det är av stor vikt att du är noggrann i ditt sätt att dokumentera och att du motiveras av att leverera lösningar samt vidareutveckla processer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Nordvästra Skåne
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kvalitetsingenjör, kvalitetssamordnare, kvalitetskoordinator, QA, Quality assurance, heltid, Skåne
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.