Innesäljare / Orderadministratör till LMI

Innesäljare / Orderadministratör till LMI

Har du erfarenhet av försäljning och trivs med att arbeta i en administrativ roll med många kontaktytor? Lockas du därtill av att arbeta i en kundnära roll? Då kan denna tjänst vara din nästa utmaning! Här erbjuds du en spännande roll där du får arbeta på ett växande företag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos LMI AB.

Om företagetLMI är "jordnära experter"; som brinner för det som står jorden nära och som i praktiken är enkla, ödmjuka och personliga. Här jobbar ca 20 kompetenta medarbetare med en gedigen kunskap inom växtnäring. LMI säljer och tillverkar växtnäring och vänder sig till yrkesodlare inom trädgård, grönytor, lantbruk och skogsplantskolor.

LMI har en produktionsanläggning, där det tillverkas flytande växtnäring till aktörer på den svenska marknaden, likväl som på den internationella.

ArbetsuppgifterI rollen som innesäljare ges du möjlighet till en central och varierande roll med en administrativ funktion. Dina arbetsuppgifter innefattar utgående försäljningssamtal till befintliga kunder. Med ansvar för en specifik kundgrupp är ditt mål att underhålla och utveckla kundrelationen. Vidare kommer du att arbeta med orderhantering utifrån en ordermail och inkommande telefonsamtal där du ansvarar för att hantera order som kommer in. Ditt ansvar ligger därtill i lägga order samt orderregistrering i systemet.

Utöver ovannämnda arbetsuppgifter kommer du även att ansvara för att skapa analysrapporter och genomföra analyssammanställningar. I rollen har du många kontaktytor, dels med externa laboratorium, kunder men även internt. I takt med att du kommer in i rollen ges du möjlighet till att utveckla och påverka din del i rollen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av en roll där du har arbetat med innesälj, försäljning, orderadministration
  • Meriterande med erfarenhet av försäljning till jordbruk/odling
  • God administration- och datorvana, meriterande med kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet. Du har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och har lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid, alternativt efter semesterperioden
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Innesälj, sälj, försäljning, order, orderadministration, administratör, orderhantering, orderinkorg, beställning, kund, kundkontakt, jordbruk, lantbruk, odling, växt, växtnäring, heltid, LMI, Helsingborg
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!