Ekonomiassistent till DHL Freight Sweden

Ekonomiassistent till DHL Freight Sweden

Har du ett ekonomiskt intresse och vill arbeta inom logistikbranschen? Är du noggrann och trivs i en roll med stort ansvarstagande? Vi söker dig som är tillgänglig omgående för konsultuppdrag hos DHL Freight Sweden via Bravura. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar initialt till årsskiftet 2023, med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos DHL.

Om företagetDHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är "logistikbolaget för hela världen". DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. DHL ingår i koncernen Deutsche Post DHL som finns i 220 länder och har 570 000 anställda. Genom sitt globala nätverk kan DHL erbjuda sina kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har cirka 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

ArbetsuppgifterSom ekonomiassistent hos DHL kommer du att tillhöra deras Settlementavdelning, ett team på 14 personer med ekonomiskt fokus. Tillsammans ansvarar ni huvudsakligen för debitering, kreditering och fakturahantering kopplat till DHL:s olika kunder och partners i Västeuropa. Du har ett löpande ansvar att säkerställa rätt information i det dagliga arbetet samt vidta åtgärder vid eventuella felaktigheter i det administrativa arbetet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi är meriterande
  • God dator- och systemvana
  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
Vi söker dig som har ett strukturerat och noggrant förhållningssätt till de uppgifter du tar dig an. Vi ser att du tar ett stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter och är självgående i att driva ditt arbete framåt. Vi tror vidare att du är en person som har en öppenhet för förändring och ser flexibilitet som en självklarhet. Du har även förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiassistent, ekonomi, fakturering, kreditering, debitering, logistik, systemadministratör, administration, Helsingborg, DHL, omgående
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!