Driftledare / Operations Manager

Driftledare / Operations Manager

Vill du ansvara för drift och underhåll av Sveriges största publika laddnätverk? Är du dessutom en driven person som vill vara med och leda omställningen till e-mobility? Vi söker dig som vill något Mer och som vill vara en del av en spännande tillväxtresa. Mer erbjuder dig en varierad roll som Driftledare på ett företag inom en expansiv bransch.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mer.

Om företagetMer Sweden erbjuder hållbara helhetslösningar inom elbilsladdning och samarbetar med några av världens största bilmärken. Genom deras omfattande erfarenhet inom elektrisk mobilitet och med deras gedigna kunskap samt kundfokus kombinerar Mer det bästa av två världar för att ge kraft åt skiftet till elektrisk mobilitet i Sverige och Europa. Mer tillhandahåller laddstationer runt om i Sverige och är ett av Sveriges största publika nätverk av laddstationer. Mer Sweden grundades 2015 och är sedan 2021 en del av Mer Group. Bolaget finns i Sverige, Norge, Tyskland och England.

ArbetsuppgifterSom Driftledare har du helhetsansvar för företagets driftorganisation. Du och ditt team, som består av två medarbetare, arbetar nära kundservice, leverantörer och servicepartners på fältet. Tillsammans ansvarar ni för att säkerställa drift och underhåll på företagets publika och kommersiella laddstationer runt om i Sverige - alltid med kunden i fokus.
I rollen har du personalansvar för avdelningens två Operations Engineers som arbetar med 2nd line support och hanterar driftärenden. Du ansvarar för att leda och coacha kollegorna i teamet att uppnå sina målsättningar och säkerställa kvalitet i arbetet. Vidare arbetar du även till viss mån operativt med ärenden tillsammans med kunder och servicepartners. Du ansvarar även för att säkerställa att avtal med leverantörer och servicepartners är aktuella och relevanta. Som Driftledare har du en central roll i att utveckla avdelningens arbetssätt och processer i linje med företagets strategi. Det innebär ett arbete med förbättringar och effektivisering av bland annat ärendehanteringen och driftarbetet.
Tjänsten är placerad på förtagets huvudkontor i Helsingborg och du rapporterar till Head of Operations.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Något års erfarenhet av en liknande teknisk roll inom mjukvara, nätverk eller likvärdigt
  • Erfarenhet av ledarskap och/eller personalansvar
  • Erfarenhet inom likvärdig bransch anses meriterande
  • Tekniskt intresse
  • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska
Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Därtill har du en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som utanför. Genom din proaktivitet bidrar du som Driftledare till ständiga förbättringar av processer och rutiner för att främja organisationens framgång. Som person är du hjälpsam och ställer alltid upp för att stötta andra. Därtill har du förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Slutligen bidrar du till att erbjuda hållbara helhetslösningar för elbilsladdning och samtidigt sprida kunskap och inspirera fler att välja elbil.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: driftledare, operations manager, drift, IT, nätverk, mjukvara, ledarskap, laddlösningar, e-mobility, elbilar, Helsingborg, heltid
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!