Digital projektledare till Nordic Waterproofing

Digital projektledare till Nordic Waterproofing

Vill du arbeta med digitala lösningar och trivs i en roll där du ges möjlighet att utveckla samt förbättra processer kring den digitala kundresan? Har du därtill erfarenhet av att leda projekt relaterat till digital transformation och automatisering? Vi söker dig som vill arbeta som Digital projektledare hos Nordic Waterproofing och som vill vara med på en spännande förändringsresa.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Nordic Waterproofing har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Nordic Waterproofing en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Det ges även möjlighet att arbeta på distans i rollen.

Om företagetNordic Waterproofing AB utvecklar, tillverkar och marknadsför tätskiktsprodukter för framförallt låglutande tak samt underlagsprodukter för lutande takkonstruktioner. Produkter och systemdetaljer distribueras från huvudkontoret i Höganäs. Företaget, som är marknadsledare i den svenska marknaden, når sina kunder genom de väletablerade varumärkena Mataki och Trebolit. Företaget är en del i den börsnoterade koncernen Nordic Waterproofing Group AB, som är marknadsledande på den nordiska tätskiktsmarknaden. Koncernen utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av produkter och lösningar för skydd av byggnader och infrastruktur. Grundläggande i erbjudandet är energi- och miljöbesparande produkter som är enkla att installera.

ArbetsuppgifterSom Digital projektledare hos Nordic Waterproofing är det du som driver det digitala arbetet och säkerställer dess funktionalitet. Du ansvarar för att kartlägga och identifiera förbättringsförslag samt driver utvecklingen av företagets digitala verktyg, processer och system. Ditt arbete börjar med analys av nuvarande kundresa och system med fokus på att digitalisera och automatisera. Vidare ansvarar du för att ge förslag till förbättringar av företagets interna processer relaterat till e-handeln, orderläggning, dokumenthantering och leverans- och transportbokningar.
Rollen som digital projektledare innebär också att du har många kontaktytor såväl internt som externt. Du arbetar tätt ihop med systemägare för att utvärdera system och användning i syfte att identifiera förbättringar som du sedan driver.
  • Arbeta med att utveckla digitala lösningar och digitala verktyg
  • Förenkla manuella rutiner och skapa digitala inom området marknadsföring, försäljning och logistik
  • Utveckla befintlig e-handel, orderläggning, dokumenthantering, leverans- och transportbokningar
  • Agera processägare inom digitala funktioner
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring, IT alternativt teknik
  • Flera års erfarenhet av att leda digitala projekt kopplat till digital transformation och automatisering
  • Erfarenhet av arbete med e-handelsplattform
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal såväl skrift
Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och trivs i en roll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Vidare tycker du det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Därtill anstränger du dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Då rollen innebär många kontaktytor trivs du att arbeta tillsammans med andra. Du har en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som utanför. Därtill har du förmågan att få med dig andra människor för att skapa resultat.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: digital projektledare, digitala verktyg, e-handel, e-handelsplattform, marknadsföring, transformation, infrastruktur, automatisering, verksamhetsutveckling, projektledning
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!