Continuous Improvement Coordinator / Lean / Change management / Six Sigma

Continuous Improvement Coordinator / Lean / Change management / Six Sigma

Är du utbildad ingenjör och har erfarenhet av förbättringsarbete? Drivs du av att arbeta med ständiga förbättringar och vill bidra för att öka effektiviteten i produktionen? Bli Johnson Mattheys nästa Continuous Improvement Coordinator!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i X månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos FÖRETAGET. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företagetJohnson Matthey is a global leader in science that enables a cleaner and healthier world. With over 200 years of sustained commitment to innovation and technological breakthroughs, they improve the function, performance and safety of our customers' products. Their science has a global impact in areas such as low emission transport, pharmaceuticals, chemical processing and making the most efficient use of the planet's natural resources.

JM Formox belongs to the division Efficient Natural Resources and they are the world leader in formaldehyde technology. They develop and manufacture catalysts, supply complete plants and provide technical support to customers worldwide.

ArbetsuppgifterI rollen som Continuous Improvement Coordinator har du ett övergripande och brett ansvar för att driva förändringsarbete och effektivisera flöden i produktionen. I tätt samarbete med såväl Operations Managern som operatörer och processtekniker identifierar du förbättringsområden i syfte att göra verksamheten mer kostnadseffektiv och produktiv. Du driver olika projekt parallellt, följer företagets MEER-program och strukturerar leanarbetet. Du agerar såväl strategiskt som operativt för att identifiera förbättringsområden som skapar värde för Johnson Matthey.

Formella krav
  • Relevant ingenjörsexamen inom teknik, mekanik, kemi eller liknande
  • Erfarenhet av förbättringsarbete, såsom Six Sigma, Lean, 5S eller Kaizen
  • Bakgrund i producerande verksamhet (meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal och skrift
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är framåtlutad, nyfiken och har ett ständigt förbättringstänk i det du gör. Du är handlingskraftig, strukturerad och trivs bäst när du får jobba brett och varierande. Du har ett stort driv och en god kommunikativ, vilket gör att du har lätt för att coacha andra och få med dig dem på förändringsresan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Perstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.