CAD-projektör till Caleidoscope

CAD-projektör till Caleidoscope

Har du en eftergymnasial utbildning inom el och ett öga för formgivning och design? Vill du vara med på en tillväxtresa i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Caleidoscope söker dig som är nyexaminerad, eller med ett par års erfarenhet, som vill arbeta både kund- och projektnära i ett sammansvetsat team med unika produkter. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Caleidoscope.

Om företagetCaleidoscope säljer unika helhetslösningar inom undertak, belysning och elsystem under egna varumärken. De tillverkar sina produkter hos underleverantörer från Kina i Öster till Skandinavien i Norr utan mellanhänder. Företaget har en innovativ teknikorienterad ådra och drivs framåt genom nära och utvecklande relationer med sina kunder. De monterar lösningar med sitt externa montageteam ute hos kunder och lämnar över en färdig lösning för både ljus, el och undertak. Som organisation är de familjära och dynamiska, där du som person har stora utvecklingsmöjligheter att ta för dig för att växa i din roll tillsammans med bolaget. Just nu befinner de sig i en starkt växande position på marknaden och letar efter nya kollegor att fortsätta sin spännande resa med.

ArbetsuppgifterSom CAD-projektör kommer du att ingå i Caleidoscopes projekt- och säljteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa visualiserande design- och konceptlösningar efter kundens behov och önskemål med hjälp av ArchiCAD. Detta involverar allt från planritningar till kompletta konceptlösningar med el, undertak och belysning avsedda för butik, varuhus och lokaler. I detta ingår även att skapa säljande ritnings- och kalkylunderlag, skapande av ljusberäkningar i Dialux samt framtagande av offerter. Du arbetar både kund- och projektnära, vilket innebär nära kontakt med både säljare och kund i respektive projekt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis ingenjör med inriktning el
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men ej obligatoriskt
  • Obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift
För att passa för rollen ser vi att du är en ansvarsfull, samarbetsvillig och drivande person. Du har en god teknisk förmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt, vilket ligger till grund för hög kvalitet i ditt arbete. Du uppskattar att få spela en viktig roll i ett mindre team där alla "pusselbitar" är viktiga för att nå helheten. Avslutningsvis är det viktigt att du är lyhörd och relationsskapande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CAD, CAD-projektör, el, belysning, undertak, helsingborg, heltid, el, kalkylering, nyexaminerad, konceptlösningar, projekt
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!