Administratör / Inköp / Administration med start omgående

Administratör / Inköp / Administration med start omgående

Är du en utåtriktad, noggrann och strukturerad person som trivs med administrativa arbetsuppgifter? Är du tillgänglig omgående och vill arbeta 80 %? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i fyra månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget har sina rötter ifrån 1950-talet och är en renodlad försäljningsorganisation. De har även en omfattande försäljning av insatsvaror samt ett brett samarbete med producenter i hela Europa med fokus på att erbjuda kunderna åtkomst till de mest efterfrågade och unika produkterna genom ytterst effektiva logistiklösningar. Företagets producenter arbetar med högt ställda mål för att producera med minsta möjliga miljöpåverkan samt sätter kvalitet i första rummet samt ger kunder en naturlig inspiration och levande inredning.

Nu söker vi en engagerad, social och nyfiken administratör med start i mars.

ArbetsuppgifterSom administratör tillhör du tradingavdelningen och har en koordinerande roll där du ansvarar för uppgifter av olika komplexitet och omfattning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat i att administrera kundbeställningar och fakturering samt följa upp och registrera ordrar och leveranser. Du säkerställer kvalitet i alla led och fungerar som en viktig länk mellan medarbetare, kunder och affärssystemet. Därtill uppmuntras du att bidra med idéer om utveckling av arbetsuppgifter och arbetssätt. Teamet består idag av tre administratörer och ni har ett nära samarbete i det dagliga arbetet.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av administrativt arbete
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem, Navision är meriterande
  • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
För att passa i rollen som administratör tar du ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt. Du har en god digital förmåga och har lätt för att sätta dig in i nya affärssystem. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du tycker om att göra saker ordentligt. Som person är du öppen och social samt motiveras av att driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, administration, service, kontorsadministration, kontorsarbete, kontor, koordinator, order, orderhantering, ordermottagning, backoffice, heltid, Helsingborg
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!