Verksamhetsutvecklare till Bravidas regioner i Skåne

Verksamhetsutvecklare till Bravidas regioner i Skåne

Brinner du för områdena kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö och vill vara med och utveckla Bravidas ledningssystem? Då har vi här en spännande roll för dig! Just nu söker vi en noggrann och kvalitetsmedveten verksamhetsutvecklare till våra regioner i Skåne.

Om jobbet

Vi söker dig som brinner för ständig förbättring och vill vara med och utveckla Bravidas gemensamma arbetssätt. Arbetet utgår från vårt ledningssystem som beskriver såväl våra kunduppdrag som styrning, planering och uppföljning av vår verksamhet.

Rollen som verksamhetsutvecklare på Bravida innebär att du kommer att stötta våra regioner i Skåne med information om företagets ledningssystem samt bidra till att ledningssystemets rutiner efterlevs.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:
  • Utbilda, stödja och driva koncerngemensamma aktiviteter och förändringsprojekt
  • Vara behjälplig vid framtagandet av lokala kvalitets-, miljö och arbetsmiljömål
  • Bistå med sakkunskap vid anbuds- och offertgivningar
  • Delta i externa inspektioner, tillsyn och revisioner tillsammans med myndigheter
  • Utföra interna revisioner och vara stöd vid eventuella avvikelser
  • Medverka till att förebygga olyckor och tillbud samt implementera rutiner kring arbetsmiljö.
Som verksamhetsutvecklare på Bravida har du en viktig nyckelfunktion och du kommer tillsammans med andra verksamhetsutvecklare, avdelningschefer, projektledare, serviceledare och kalkylatorer driva och säkerställa att Bravida ligger i framkant inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Stationeringsort för den här tjänsten är Helsingborg. Arbetet innebär cirka 1-3 dagsresor per vecka inom regionerna som täcker hela Skåne-området.

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och tidigare erfarenhet av kvalitet-, miljö-, och arbetsmiljöfrågor. Du har ett stort engagemang och intresse för området samt god systemvana och körkort. Erfarenhet från bygg- och installationsbranschen är mycket meriterande.

Som person är du strukturerad och resultatinriktad och vet att framgång byggs genom lagspel och goda relationer. Du är engagerad, handlingskraftig och trivs när du får möjlighet att driva förbättringsarbeten. En god pedagogisk och kommunikativ förmåga är av stor vikt, då rollen innebär att hålla interna utbildningar och mycket kontakter internt och externt.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 14 februari 2021

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (24 dagar kvar)