VS-montör entreprenad till Prenad Helsingborg/Ängelholm

VS-montör entreprenad till Prenad Helsingborg/Ängelholm

Är du en driven VS-montör som gillar problemlösning och ordning och reda? På Prenad är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en VS-montör till vår entreprenadavdelning i Helsingborg/Ängelholm. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som VS-montör på Prenad arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Du utför framförallt arbeten inom värme, vatten, kyla och spillvatten. Arbetsuppgifterna kan innebära:
  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
  • Utredningar och felsökningar
  • Att vara delaktig i Bravida Prenads förbättringsarbeten
På Prenad Helsingborg/Ängelholm jobbar vi med såväl stora komplexa som mindre entreprenader på vs. Tillsammans är vi 53 montörer på VS-avdelningen. Samtidigt som Prenad är en del av Bravida som är Sveriges största installatör, behåller vi vår lokala teamkänsla.
Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som har daglig kontakt med arbetsledare och kollegor. Teamet har hög kompetens, driv och lång erfarenhet. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är en målmedveten certifierad VS-montör och som har några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. B-körkort är ett krav.
Du som person ska ha ett brinnande teknikintresse, är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Prenad som är en del av Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Det gör att vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 25 februari, 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.
Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)