Svetsare inom VS till Bravida Helsingborg

Svetsare inom VS till Bravida Helsingborg

Är du en serviceinriktad svetsare som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi svetsare till vår VS-avdelning i Helsingborg. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som svetsare på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik!

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Svetsning i samband med installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i olika typer av fastigheter och anläggningar
  • Måttning och fogberedning av VS-installationer
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Du kommer vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Helsingborg har avdelningar inom vs, el och ventilation. Vår VS-avdelning har även filialkontor i Landskrona. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Vi har ambitionen att ge våra kunder den absolut bästa servicen oavsett vem av oss man har kontakt med. Vi fokuserar vi på den lokala servicen och hjälper våra kunder med både långsiktiga besparingsmål som kortsiktiga akuta åtgärder och behov. Vi satsar på dig, din säkerhet och arbetsmiljö genom utbildning men även gemensamma aktiviteter.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad svetsare med rörkunskap och som har tidigare erfarenhet av att svetsa rostfritt och svart material med tig svets. Du ska även kunna bygga utifrån ett flödesschema samt bygga undercentraler för värme och kyla. B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har industrirörläggare certifikat, Heta Arbeten, Lift eller andra certifikat.

Som person är du serviceinriktad, punktlig och motiveras av att arbetar kundfokuserat. Du är engagerad i ditt arbete och utför det på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Du kan arbeta självständigt och trivs med eget ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 21 dec 2020

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 21 dec 2021 (300 dagar kvar)