Sprinklermontör till Bravida Syd i Helsingborg

Sprinklermontör till Bravida Syd i Helsingborg

Är du en serviceinriktad montör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en sprinklermontör till vår avdelning i Helsingborg.

Om jobbet
Som Sprinklermontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och i serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer och underhåll åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Självständigt eller i större arbetslag installera sprinklersystem
  • Reparationer och underhåll av sprinklersystem i olika typer av fastigheter och anläggningar.
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Som sprinklermontör kommer du att arbeta med varierande uppdrag inom olika typer av verksamheter över hela vårt verksamhetsområde som sträcker sig över hela Skåne delar av Småland, Blekinge och Halland. Orter där vi gör mycket jobb är Helsingborg, Malmö, Växjö. Du kommer ingå i ett team med många kompetenta medarbetare. Filialen i Helsingborg har i nuläget ca 30 medarbetare.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är Sprinklermontör med några års erfarenhet från yrket eller om du har jobbat som VS- montör i några år och vill byta inriktning. Det är meriterande om du har goda kunskaper i de regelverk som berör yrket. Är du ny inom yrket får du utbildning genom arbete på byggen samt teoretisk internutbildning. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft till att på plats medverka till att projekten levereras i rätt tid och med rätt kvalité. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.

Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!

Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2018-07-11.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 11 juli (21 dagar kvar)
Visa var