Projektledare inom VS-entreprenad till Prenad Helsingborg

Projektledare inom VS-entreprenad till Prenad Helsingborg

Vill du alltid bli lite, lite bättre? På Prenad är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar.

Nu söker vi en projektledare inom VS-entreprenad till Helsingborg. Välkommen med din ansökan!

Om rollen

Rollen som projektledare på Prenad innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Prenads förbättringsarbeten
Som projektledare på Prenad får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Prenad i Helsingborg har avdelningar inom, el och vs och då även inom både entreprenad och service. Vår VS-avdelning består av 50 kvalitetsmedvetna medarbetare som alltid har kunden i fokus men som värdesätter att även ha roligt tillsammans. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Vi hoppas att du vill vara med oss och utveckla avdelningen vidare!

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet som projektledare inom VS. Du har goda ledaregenskaper och är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du har goda kunskaper inom projektekonomi och entreprenadjuridik och är uthållig med resultatfokus och strävar efter projektens lönsamhet. Det är viktigt att du har ett kundorienterat synsätt och förmågan att bevara och skapa goda affärsrelationer. B-körkort är ett krav.

Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2020-12-06

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)