Projektör inom ventilation till Bravida Helsingborg

Projektör inom ventilation till Bravida Helsingborg

"Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!"

Detta är rösten från en av våra medarbetare som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst i Helsingborg något för dig!

Arbetsuppgifter
Som projektör kommer du att arbeta med att projektera ventilationsanläggningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektledare på Bravida och ha mycket kontakt med vår beställare.

Vem är du?
Vi söker dig med en utbildning som VVS-ingenjör eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som installationssamordnare, projektledare eller konstruktör inom ventilation. Du har tidigare haft en ledande roll och har goda kunskaper om projektekonomi och entreprenadjuridik.

Som person är du engagerad, välorganiserad och förtroendeingivande. Du har hög drivkraft och trivs med att arbeta på ett kundorienterat sätt. Resultat- och målmedvetenhet är viktiga inslag i rollen som projektledare liksom goda ledaregenskaper. Du har en naturlig talang av att organisera och planera ditt arbete.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden.

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns "Bravidaskola" med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Ansök
Varmt välkommen med din ansökan till oss senast den 30 november. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Följ oss på Facebook och LinkedIn!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)