Låstekniker till Prenad Helsingborg

Låstekniker till Prenad Helsingborg

Är du en serviceinriktad låstekniker som gillar ordning och reda? På Prenad är vi proffs som gör jobbet ordentligt. På Prenad i Helsingborg bygger vi vidare på säkerhetsavdelningen med brandlarm, passersystem, inbrottslarm, CCTV samt låssystem. Då vi har en ökad efterfrågan på våra tjänster behöver vi nu utöka och bli fler på avdelningen.

Är du redo för nästa utmaning och vill vara med på vår satsning? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som låstekniker på Prenad arbetar du självständigt med att installera låssystem hos våra kunder. Om du tycker om att arbeta med modern teknik och ge god service är det här en tjänst för dig. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och installera säkerhetslösningar åt våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Installation och driftsättning av passersystem/låssystem
 • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
 • Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar
 • I viss mån agera tekniskt säljstöd till våra säljare
 • Att vara delaktig i Prenads förbättringsarbeten
 • Daglig kontakt med våra kunder
 • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt arbete med att installera låssystem och som innehar B- körkort. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av säljarbete. Goda IT-kunskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen, då vi arbetar med flera olika säkerhetsprodukter och Microsoft Office.

Som person är du driven, engagerad och prioriterar såväl framdrift som kvalitet. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt.

För att trivas och lyckas på Prenad behöver du:
 • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Prenad jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
 • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Prenad till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
 • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
 • Jobba med stil. På Prenad gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal och att hålla det vi lovar.
Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktionerna som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med högteknologiska produkter och säkerhetslösningar. Du får arbeta med varierade arbetsuppgifter tillsammans med ett gott team med hög servicekänsla. Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Här är du en i gänget. På Bravida Prenad jobbar vi i team och vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 6 januari. Rekrytering sker löpande.

Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (27 dagar kvar)