Kyltekniker till Bravida Cooling, Helsingborg

Kyltekniker till Bravida Cooling, Helsingborg

Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en kyltekniker till vår avdelning i Helsingborg.

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service, underhåll samt mindre entreprenader inom kyla
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Återkommande avtalsbesök
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Bravidas kylavdelning i Helsingborg erbjuder tjänster inom service, underhåll och nyinstallation av alla typer av kylanläggningar för industri, butik och övriga fastigheter. Våra kunder är bland annat Fastighetsbolag, industri samt livsmedels producenter.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är nyexad kyltekniker, har du erfarenhet inom området är det meriterande. Kylcertifikat kat I samt B-körkort är ett krav. Som person är du öppen, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Du ska ha lätt att arbeta med andra på avdelningen och kunna samarbeta väl med våra kunder.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2020-10-23. Du skickar in ditt CV genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (3 dagar kvar)