Vitvaruinstallatör Prenad Helsingborg/Klippan

Vitvaruinstallatör Prenad Helsingborg/Klippan

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Prenad är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en vitvaruinstallatör till vår avdelning i Helsingborg/Klippan

Om jobbet
Som vitvaruinstallatör på Prenad arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du arbeta med installationer, där du kommer att installera våra kunders vitvaror och tvättutrustning ute hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • samarbete med kunder och beställare samt kollegor på avdelningen
  • kundbesök
  • installera och beställa vitvaror samt tvättutrustning.
Du kommer att ha ett nära samarbete med kunder och beställare men även våra medarbetare på vitvaruavdelningen. I rollen ingår kundbesök men också kontakt med våra beställare.

Prenad Helsingborg har avdelningar inom ventilation, vs, el och vitvaror. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete samt en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg. Meriterande om du har någon form av el-kunskap. Eftersom du kommer att arbete ute i fält hos kunden är det viktigt att du har en hög servicekänsla, är social och framåt och inte rädd att ta i när det krävs. Du motiveras av att arbeta med andra människor och att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt. Du ska ha god förmåga i svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att passa för tjänsten är det viktigt att du är flexibel, självständig, ansvarstagande och nyfiken på att lära dig nya saker. Som person vill du alltid leverera resultat med hög kvalitet. Du är kommunikativ och trivs att arbeta på ett strukturerat sätt.

På Bravida Prenad eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Prenad
Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida Prenad är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Vi är drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans.

Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan senast 9 maj 2021.

Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Kontaktpersoner
Joakim Leijon
Avdelningschef
0435-77 95 47
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)