BRAVIDA I HELSINGBORG SÖKER VS MONTÖR MED JOUR

BRAVIDA I HELSINGBORG SÖKER VS MONTÖR MED JOUR

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en driven VS-montör till vår VS-avdelning i Helsingborg, som dessutom vill jobba extra i vår jourverksamhet. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som VS-montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Arbetsuppgifterna innebär:
  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
  • Att var 6:e vecka arbeta i vår jourverksamhet mellan 16:00-07:00
Just nu växer vi i Helsingborg med nya spännande projekt och uppdrag och söker fler medarbetare som vill bli en del av vårt team. Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. I vår jourverksamhet är man ett team om 6 personer där vi utför olika typer av VS-jour arbete.

Våra kunder är byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting samt privatpersoner.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör, har minst 10 års erfarenhet i branschen och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har svetskompetens från Gassvets och TIG men inget krav. Körkort är ett krav då våra kunder finns i Helsingborg med omnejd.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

På Bravida jobbar vi i team och vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 29 Maj 2022. Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner
Martin Nymberg
Servicechef VS
+4642167665
Mer info
Kontaktperson Martin Nymberg
Telefon +4642167665
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.