Vi söker en teknisk och erfaren Produktionsplanerare

Vi söker en teknisk och erfaren Produktionsplanerare

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, växjö och Malmö. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow växer snabbt och beräknas 2021 omsätta över 100 miljoner och vara fler än 150 anställda.

Om tjänsten

Vi söker nu en teknisk och erfaren Produktionsplanerare med goda kunskaper inom strukturhantering och montageuppbyggnad av maskiner.

Du kommer i rollen som Produktionsplanerare vara spindeln i nätet mellan konstruktörer, kvalitetsavdelning, produktionsmedarbetare och logistikavdelning. Detta sätter krav på din sociala kompetens. Du kommer supporta produktionen med strukturunderlag samt vara behjälplig när problem uppstår. Du kommer också i din roll löpande arbeta med att vara insatt i uppdateringar kring strukturhanteringen.

Tjänsten som Produktionsplanerare innefattar vidare att trygga montageuppbyggnaden av maskinerna i produktionen. Arbetet kommer fokusera på att nå önskat utfall av kvalité och effektivitet. Samt säkerställa att kostnader hålls inom utsatta ramar och att leveranssäkerheten hålls.

Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta mot att effektivisera ledtiden i produktionen och vara med och utveckla befintliga processer. Du kommer även att ansvara över att produktions- och monteringsunderlaget stämmer likväl hålla inköpsavdelningen informerad i vad som behövs köpas in.

Detta är till största delen en administrativtjänst som kräver erfarenhet av produktionsplanering.

Som person

Som person drivs du av utvecklingsarbete och kvalité. Du bör vara tekniskt lagd. Vi tror att du har lätt att samarbeta och är noggrann och strukturerad. Du är målinriktad och arbetar alltid med stort driv och tar dig an utmaningar på vägen med en positiv attityd.

Du visar alltid stort engagemang på arbetet och kan bidra med dina tidigare erfarenheter.

Arbetet är förlagt främst måndag-fredag på dagtid.

Profil & bakgrund

Minst 3 års erfarenhet av en liknande tjänst. Flytande i Engelska och Svenska då mycket dialog genomförs på båda språken. Du bör också ha mycket goda datakunskaper och känna dig bekväm i Officepaketet.

Krav:
  • Erfarenhet av produktionsplanering sedan tidigare
  • God datavana och erfarenhet av att arbeta i olika typer av affärssystem
Meriterande:
  • Du har examen i relevant utbildning kopplat till yrket
  • Erfarenhet av affärssystemet IFS
Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt person!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 mars 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gamechangers

- med viljan att förändra
Boxflow erbjuder tjänster inom TPL, bemanning samt logistikkonsulting inom logistik, specifikt anpassad mot företag under förändring.

Grundarna av Boxflow har lång och bred erfarenhet från logistikbranschen och har varit med att skapa framtidens e-handelslogistik.

Vi tror att framtiden för lagerhantering är automatiserad. Vi hjälper våra kunder att förstå när det är dags, hur det ska göras och i vilken omfattning.

Läs mer om vår automationsfilosofi här...