Arbetande Förman sökes för nattarbete med omgående uppstart

Arbetande Förman sökes för nattarbete med omgående uppstart

Om Boxflow

Boxflow erbjuder tjänster inom TPL, Bemanning samt Konsulting inom Logistik, specifikt anpassad mot företag under förändring. Boxflow grundades 2018 och är ett snabbväxande bolag. Under 2020 beräknas Boxflow omsätta 50 miljoner och vara mer än 100 anställda.


Om tjänsten:


Vi söker nu en Förman till en av våra kunder i Helsingborgsområdet. Som förman ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal på arbetsplatsen. Du ansvarar för att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs samt uppföljning i produktionen där du rapporterar till produktionschefen. I din roll kommer du att arbetsleda cirka 20-30 medarbetare där din förmåga att leda och vara en god förebild kommer vara av stor vikt. Arbetet kommer vara förlagt under nattid.

Arbetsuppgifter:
  • Arbetsledning av personal på plats
  • Operativt arbete i lager/produktion
  • Övergripande ansvar för produktionsplanen efterföljs med god kvalité
  • Rapportering till produktionschef
  • Löpande administration
Eftersom arbetet sker utifrån rutiner och föreskrifter som bland annat är kopplade till hygien, blir din uppgift att detta efterföljs i produktionen.

Profil & bakgrund:

För att lyckas i rollen behöver du ledarskapserfarenhet och erfarenhet av att arbeta operativt. För tjänsten krävs att man är trygg med att jobba självständigt och fatta beslut. Personen vi söker ska ha lätt för att samarbeta, vara drivande, van vid flexibilitet och dagligen vilja förbättra verksamheten.

Meriterande:
  • Truckkort och truckvana
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gamechangers

- med viljan att förändra
Boxflow erbjuder tjänster inom TPL, bemanning samt logistikkonsulting inom logistik, specifikt anpassad mot företag under förändring.

Grundarna av Boxflow har lång och bred erfarenhet från logistikbranschen och har varit med att skapa framtidens e-handelslogistik.

Vi tror att framtiden för lagerhantering är automatiserad. Vi hjälper våra kunder att förstå när det är dags, hur det ska göras och i vilken omfattning.

Läs mer om vår automationsfilosofi här...