Försäljningschef

Försäljningschef

Boxflow erbjuder tjänster inom TPL, Bemanning samt Konsulting inom Logistik, specifikt anpassad mot företag under förändring.
Vi har just inlett vår resa och har tydliga tillväxtplaner där vi nu söker en försäljningschef som vill vara med och driva denna utveckling

Det innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad, det handlar om att ha roligt på jobbet och få utvecklas.

Din Profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du sedan tidigare arbetat i Bemannings eller Logistikbranschen med försäljning. Vi tror att du vill ta nästa steg i karriären och efter hand bygga din egen säljorganisation. Vi ser att du är självständig, affärsorienterad, handlingskraftig, resultat- och målinriktad, driven samt har en gedigen säljerfarenhet.

Meriterande om det finns tidigare arbetserfarenhet av försäljning inom kollektiv bemanning i lager- och industribranschen.

Arbetsuppgifter:

Som försäljningschef har du det övergripande ansvaret för försäljningen för alla Boxflows tjänster med primärt fokus på Bemanningstjänster. Som Försäljningschef ingår du i ledningsgruppen.
  • Nykundsbearbetning.
  • Skapa offerter / avtal samt slutförhandla och teckna avtal.
  • Skapa projektplaner och projektleda och därmed vara länk mellan kunden och intern personal för att säkerhetsställ att vi överträffar kundens förväntningar
  • Utveckling och merförsäljning av insålda uppdrag
  • Aktivt driva förslag som innebär förbättringar för vår kund.
* Aktivt bedriva och utveckla en positiv medarbetaranda och sprida Boxflows kultur.
Mer info
Kontaktperson Isak Johansson-Ståhl
Telefon 0735342649
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Boxflow AB
Hemsida https://www.boxflow.nu
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boxflow Staffing erbjuder behovsorienterade bemanningslösningar främst mot Logistik och Industribranschen.