Maskinoperatör

Maskinoperatör

Maskinoperatörer med samordnaransvar till Bostik
Vi söker två drivna och engagerade medarbetare, för en kombinerad tjänst som maskinoperatör och samordnare, på Bostik i Helsingborg.

Arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter som maskinoperatör kommer du att arbeta i produktionen med;
 • blandning, fyllning och packning
 • inställning och övervakning av maskiner
 • kvalitetskontroll, dokumentation och rapportering
 • beställning av råvaror, förpackningar och förbrukningsmaterial
 • truckkörning och materialhantering
 • säkerhets- och förbättringsarbete
I dina arbetsuppgifter som samordnare kommer du att ansvara för att;
 • leda och fördela arbetet på skiftet
 • se till så att instruktioner och föreskrifter för arbetet efterföljs
 • rapportera arbete och KPI:er mellan skift och till produktionschef
 • stöjda förbättringsarbete kring effektivitet och kvalitet
 • stödja och främja samarbetet såväl inom som mellan skift och avdelningar
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med inledande provanställning. Olika slags skiftgång förekommer. Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom produktion som maskin- eller processoperatör samt gymnasieutbildning eller motsvarande inom el, produktion eller industri. Har du tidigare haft en roll som samordnare, teamledare eller skiftledare är det meriterande.

I ditt arbete är du självgående, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är praktiskt lagd, van vid att följa instruktioner och föreskrifter och har god teknisk förståelse. Eftersom arbetet ibland kan vara tungt är det viktigt att du har god fysik och klarar av tunga lyft.

Som person är du positiv, driven, engagerad och ansvarstagande. Du har förmågan att motivera andra och se lösningar och möjligheter framför problem.

Körkort och truckkort (A1-4, B1-3) samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav i tjänsten.

Vi erbjuder:

Bostik är ett företag med korta beslutsvägar, decentraliserad organisation och tydligt resultatfokus. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och förmåner och för rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom Bostik.

Ansök:

I denna rekrytering samarbetar Bostik med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg på telefonnummer: +46 40-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040101219
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bostik Group är en av världens ledande tillverkare av lim, tätningsmedel samt spackel, fix & fog. Bostik servar bygg, gör-det-själv- och industrimarknaden med sina produkter. Företaget omsätter 1,4 miljarder Euro.
Bostik Group har 50 produktionsställe med 4 700 anställda, två forsknings- och utvecklingscentra samt tio "applied research centres".

Sedan februari 2015 ingår Bostik i den franska koncernen Arkema SA, vilken har en årlig försäljning på ca 7,7 miljarder Euro. Huvudkontoret ligger i Paris, koncernen har 137 produktionsanläggningar, 61 i Europa, 34 i Nordamerika och 42 i Asien.

I Bostik Northern Europe ingår totalt sju länder Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Organisationen omsätter omkring 500 MSEK och har 130 anställda. Huvudkontoret ligger i Helsingborg där produktion, utveckling och administration ligger samlat. För mer information om Bostik besök www.bostik.se