Supply Chain Manager till Bostik Northern Europe

Supply Chain Manager till Bostik Northern Europe

Arbetsuppgifter:

Vår nuvarande Supply Chain Manager har fått utökat ansvar här hos oss på Bostik. Vi behöver därför någon som tar över delar av hans tjänst. Du kommer operativt och strategiskt leda en grupp på mellan två till fyra personer som arbetar med inköp, logistik, prognos, behovsplanering, kostnadsoptimering samt säkerställande av leverans. Ditt ansvar blir processutveckling inom prognos och behovsplanering, macroplaner samt uppföljning av gruppens KPI:er. I tjänsten som Supply Chain Manager har du tvärfunktionella täta kontakter med försäljning, produktchef, kundservice och produktionsplanering. Du rapporterar till Commercial Director Norway/Supply Chain Director. Vissa resor förekommer i tjänsten. Placering Helsingborg.

Vem är du?

Vi tror att du har arbetat flera år med planering/logistik tidigare och att du är en dokumenterad god ledare. Du har mest troligt någon form av eftergymnasial utbildning inom Logistik. Vi arbetar i SAP vilket innebär att vi gärna ser att du har erfarenhet av det. Du behöver trivas i företag där det händer mycket och där du arbetar tillsammans med andra, också i internationella sammanhang. Som person är du strukturerad, analytisk, ansvarsfull och har en stor omställningsförmåga. Vårt team är tajt och det är viktigt att du passar in i gruppen. Flytande svenska och engelska samt mycket goda kunskaper i Excel är ett krav för tjänsten.

Du erbjuds:

Bostik är ett välkänt varumärke som är på stark frammarsch då vi satsar och vill ta fler marknadsandelar. Hos oss finns det utvecklingsmöjligheter för rätt person och företagsförvärv är en del av vår strategi.

Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 27:e mars 2020 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 7 000 kr.
Mer info
Kontaktperson Jenny Kullberg
Telefon 0734159860
Område Helsingborg
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bostik.com/sv/sweden/
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bostik Group är en av världens ledande tillverkare av lim, tätningsmedel samt spackel, fix & fog. Bostik servar bygg, gör-det-själv- och industrimarknaden med sina produkter. Företaget omsätter 1,95 miljarder. Bostik Group har 50 produktionsställe med 6000 anställda, fyra forsknings- och utvecklingscentra samt tio "applied research centres".

Sedan februari 2015 ingår Bostik i den franska koncernen Arkema SA, vilken har en årlig försäljning på ca 7,7 miljarder. Huvudkontoret ligger i Paris, koncernen har 137 produktionsanläggningar, 61 i Europa, 34 i Nordamerika och 42 i Asien.

I Bostik Northern Europe ingår totalt fyra länder; Sverige, Norge, Danmark och Finland. Organisationen omsätter omkring EUR 60 miljoner och har 110 anställda. Huvudkontoret ligger i Helsingborg där produktion, utveckling och administration ligger samlat. För mer information om Bostik besök www.bostik.se