Ekonomiassistent 75% med erfarenhet av Fortnox till Helsingborg!

Ekonomiassistent 75% med erfarenhet av Fortnox till Helsingborg!

Är du en strukturerad ekonomiassistent som vill jobba på ett ungt företag i stark tillväxt, där det finns möjligheter att utvecklas med företaget? Bon Cena AB är ett Helsingborgsföretag som importerar och distribuerar delikatesser från Kroatien till butiker och restauranger. De är marknadsledande inom sitt område och har växt snabbt på kort tid. Nu söker vi en ekonomiassistent till vårt team. På Bon Cena AB tror vi på kvalitet framför kvantitet och drivs av en passion för mat och försäljning. Vår filosofi är "gör man det man älskar så blir det bra" och vi älskar det som gör livet lite extra gott! Start är under april och det kommer vara ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos Poolia, med stora chanser till förlängning alternativt bli anställd direkt på Bon Cena. Vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara det löpande arbetet inom ekonomi, där du bland annat kommer hantera kund- och leverantörsfakturor. Du kommer att registrera och administrera uppgifter inom ekonomi. Arbetet kommer ske i programmet Fortnox. Du kommer även arbeta med att effektivisera processerna inom ekonomiarbetet.

Uppdraget förväntas att vara på 75 % med placering på Bon Cenas kontor i Helsingborg. Bon Cena är ett litet företag och det krävs att du som söker är flexibel och i takt med att företaget växer räknar vi med att du vill ta på dig större ansvar och växa med företaget.

Vem är du?

Du har en utbildning inom ekonomi, antingen på gymnasienivå eller eftergymnasial nivå. Du har tidigare arbetat med administrativa uppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara med i arbete att effektivisera processer inom ekonomi. Det är ett krav för tjänsten att du har erfarenhet av att arbeta i Fortnox.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är duktig på att organisera dina arbetsuppgifter. Du är självgående och har inga problem att ta egna initiativ. Du trivs att arbeta i ett mindre bolag. Du är flytande i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Elin Tanner
Telefon 0767-712510
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)