Anläggare till Bjäre Entreprenad

Anläggare till Bjäre Entreprenad

Bjäre Entreprenad AB söker anläggare! Vi har mycket på gång runt Helsingborg och Ängelholm och söker nu efter fler drivna yrkesmedarbetare som vill vara med på resan mot visionen!

Trivs du utomhus? Vill du ha ett fysiskt arbete? Har du tidigare erfarenhet som anläggare? Sök då till oss på Bjäre Entreprenad!

Arbetsbeskrivning
Som anläggare på Bjäre Entreprenad ingår många olika arbetsmoment inom markentreprenader, allt från grundläggningar och VA-jobb till finplanering. Det är viktigt att du kan planera ditt arbete och se vad som behöver göras för att arbetet ska flyta på och tidsplaner hållas. Du tycker om att ta ansvar och vill vara involverad i löpande beställningar av t.ex. rörmaterial och grusbilar i samråd med arbetsledningen. I de större projekten utgår du från ritningar så det är en fördel om du är bekant med ritningsläsning sedan innan.

Arbetstiden är förlagd till vardagar mellan kl. 7-16 om inte annat är överenskommet på arbetsplatsen, du utgår hemifrån.

Bjäre Entreprenad är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor och arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och tillsammans med dina kollegor på arbetsplatsen och arbetsledningen så driver ni tillsammans projektet mot mål.

Placeringsort
Du utgår från hemmet

Krav
B-Körkort

Meriterande
Ritningsläsning
Yrkesbevis
Förarbevis Grävmaskin/Hjullastare

Lön
Fast månadslön, eventuell övertid regleras av Byggnads avtal.

Förmåner
Bil – Arbetsbil styrs efter behov, har du en arbetsbil finns möjlighet att ha den som förmånsbil.

Friskvårdsbidrag
– vi ser positivt på att våra medarbetare tar hand om sin hälsa så friskvårdsbidrag är en självklar förmån på Bjäre Entreprenad.


Möjlighet
att påverka – Bjäre Entreprenad vill ständigt bli bättre, vår vision är
ju att vara den ledande markentreprenören, vi försöker därför involvera
samtliga medarbetare i arbetet mot den visionen.
Mer info
Kontaktperson Evelina Gustafsson
Telefon 0706703807
Email Mejla Evelina Gustafsson
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bjareentreprenad.se/
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjäre Entreprenad erbjuder markentreprenader med stort engagemang. Vår vision är att vara den ledande markentreprenören, med fokus på kvalité, säkerhet samt ordning och reda för kunder, leverantörer och medarbetare.
Våra kunder ska uppleva prisvärda leveranser och våra medarbetare ska ges möjlighet att känna yrkesstolthet över utfört arbete.
Vi arbetar gemensamt för en stark företagskultur och inkluderar alla medarbetare i arbetet runt värderingar och vision. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi vill ha motiverade anställda som trivs på arbetsplatsen.