Biltema Real Estate söker expansiv VD

Biltema Real Estate söker expansiv VD

Biltema Real Estate Sweden AB ansvarar för alla Biltemas fastigheter i Sverige, Danmark och Finland. Totalt rör det sig om ett 60-tal fastigheter till ett värde av flera miljarder kronor. Allt egenfinansierat av Biltema-gruppen. Expansionsplanerna för nya varuhus är väldigt offensiva. Totalt planeras en fördubbling av antalet varuhus de kommande 10 åren. Nybyggnationen av varuhus är således en spännande utmaning för detta bolag.

Vi söker alltså nu en VD till vår verksamhet i Sverige, Finland och Danmark. Det här är en viktig nyckelroll, där du kommer att ha stor möjlighet att påverka Biltemas vidare etablering framåt. I din roll ansvarar du för all vår ny- och ombyggnation, renovering, samt installation av våra varuhus. Det är således ett stort affärsmässigt ansvar.

Vi bygger smarta, miljövänliga hus som skall vara kostnadseffektiva på lång sikt. Något vi är stolta över!

Du leder i din roll ett engagerat, självständigt och kompetent team på ca 10 personer, bestående av bygg- och etableringschef, projektledare, fastighetsförvaltare, arkitekt och ekonomer.

I din roll kommer du att arbeta strategiskt såväl som operativt. Det innebär att du kommer samarbeta med varuhuschefer, förhandla med kommuner och markägare, och ansvara för affärsupplägg med byggföretag.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom bygg, fastighet eller motsvarande. Du har gedigen ledarerfarenhet från byggbranschen, till exempel från roller som platschef eller som senior projektledare. Du har erfarenhet av att leda chefer eller projektledare.

Som person är du en positiv, engagerad ledare som är mycket affärsinriktad. Du drivs av ett motiverande ledarskap och av att driva verksamheten framåt. Vidare drivs du av att göra bra affärer, förhandla och har en stor känsla för vad som krävs för att kunna expandera. Du förstår dig på byggbranschen och vad som behövs för att leverera med god kvalitet. Kunskap om detaljhandeln är en merit.

Biltema står för Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning & Reda samt Flexibilitet. Det här är ledord som även finns i ditt DNA och som visar sig i hur du leder, agerar och bemöter andra.

Övrigt

Befattningen är förknippad med resor inom Sverige, Finland och Danmark.
Körkort klass B är ett krav.
Kontoret finns i Helsingborg.
Tillträde snarast.

Din ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
I denna process samarbetar vi med ROI rekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Johanna Isberg på johanna.isberg@roirekrytering.se eller 0705-843383.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)