Biltema Real Estate Sweden AB söker Fastighetsförvaltare

Biltema Real Estate Sweden AB söker Fastighetsförvaltare

Biltema Real Estate Sweden AB ar ett fastighetsbolag med kontor i Helsingborg. Bolaget uppför på uppdrag av Biltema butiksfastigheter runtom i Sverige. Detta uppdrag innefattar projektering, byggnation samt förvaltning av samtliga fastigheter. Bolaget äger för närvarande ett 50-tal fastigheter från Luleå i norr till Malmö i söder.

Vi söker nu en erfaren fastighetsförvaltare som självständigt men även i samråd och samarbete med övrig personal ansvarar för våra fastigheters drift, skötsel, underhåll, tillsyn samt till- och ombyggnader. Vårt fastighetsbestånd ökar kontinuerligt i takt med nya butiksetableringar runt om i landet. Du kommer att ha en viktig roll att följa upp, anpassa och effektivisera vårt förvaltningssystem.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom bygg, fastighet eller installation, och har gedigen erfarenhet som projektledare inom förvaltning, renoverings-, ombyggnads-, och/eller installationsprojekt. Meriterande är även en bakgrund som arbetsledare/platschef inom bygg. Har du erfarenhet av fastighetsförvaltning är det ett plus.

Som person är du engagerad, affärsinriktad och har en god blick för service.

Övrigt

Befattningen är forknippad med resor inom Sverige.
Körkort klass B är ett krav.
Placeringsort Helsingborg.
Tillträde snarast.

Din ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan, dock är sista ansökningsdag 2018-09-23.

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Daniel Wellbro på daniel.wellbro@biltema.com eller 0768-715977. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Isberg på johanna.isberg@roirekrytering.se eller 0705-843383.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt (35 dagar kvar)