Verkstadsansvarig & Däckansvarig sökes till Mazda & Suzuki i Helsingborg

Verkstadsansvarig & Däckansvarig sökes till Mazda & Suzuki i Helsingborg

Vi söker nu en verkstadsansvarig/servicerådgivare & en däckansvarig till vår anläggning på Berga i Helsingborg. Nedan hittar du information om båda tjänsterna. Där hittar du även våra önskemål om dig som person samt vad vi anser vara meriterande för dom olika rollerna.
Arbetsuppgifter verkstadsansvarig:

Som verkstadschef kommer du att arbetsleda verkstadens mekanikerteam där du ansvarar för att planera & delegera arbetsuppgifterna för bästa möjliga resultat.


Vi söker dig som har god datavana samt skrift & tal i både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom både WinAssist & Cabas. B-Körkort erfordras.


Dina dagliga uppgifter kommer att variera då ingen dag ser ut som en annan. Några utav dina dagliga uppgifter kommer att vara följande:


- Inbokning utav service samt reparationer


- Utföra kostnadsförslag på kommande arbeten


- Garanti, reklamationer samt försäkringsärenden


- Reservdelshantering


I rollen som verkstadschef/servicerådgivare krävs det att du är utåtriktad & stresstålig. Då du kommer ha ett visst personalansvar samt även direkt kontakt med våra kunder.


Det är av stor vikt att du har ett gediget driv att utveckla verksamheten samt ditt personliga ledarskap framåt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga & ett genuint intresse för bilar.

Arbetsuppgifter däckansvarig:

I jobbet som däckansvarig söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt & varierande. Din huvudsakliga uppgift är att sköta däckhotellet vilket inkluderar däckbyte, montering & balansering samt upp och nedplockning utav däckuppsättningar på vårt nybyggda däckhotell.


Du kommer utöver ovanstående uppgifter även utföra mildare reparationer & servicearbeten. Du kommer även att få möjligheten att hjälpa verkstaden & bilförsäljning med mindre uppgifter så som att hämta & lämna bilar.


Vi kräver att du har god datavana samt att du sätter kunderna i absolut största fokus. Vi ser gärna att du har ett BE-körkort för eventuella transporter, men för tjänsten kräver vi minst ett B-Körkort.


Vid intresse skicka in ditt CV till följande mejladress: Max@thbilgruppen.se


Ytterligare upplysningar om specifik tjänst lämnas av Tomas Håård: 0705-946331
Mer info
Kontaktperson Tomas Håård
Telefon 0705946331
Email Mejla Tomas Håård
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2020 (21 dagar kvar)