Plåtslagare/Svetsare

Plåtslagare/Svetsare

Jobbeskrivning

Till vårt verksamhetsområde inom Bilfinger i Helsingborg

söker vi Plåtslagare/Svetsare

Din uppgift

Du kommer arbeta med underhåll, nyinstallationer och ombyggnader av rör och stålkonstruktioner inom Kemiras anläggning i Helsingborg. Arbetet bedrivs såväl ute på fält som inne i våra verkstäder. Att delta i det kontinuerliga förbättringsarbetet är också en viktig arbetsuppgift. Tjänsten kan på sikt innebära beredskapsarbete, samt möjlighet till uppdrag utanför Helsingborgsområdet.

Din profil

Vi vill att du har gymnasieutbildning eller motsvarande med svetsinriktning samt erfarenhet från processindustri. Dokumenterad svetskompetens är ett krav. Du har ett högt säkerhetstänk, är ansvarsfull och van att ta egna initiativ. Att vara en lagspelare en förutsättning. Du passar in i vår företagskultur om du är engagerad, social och har glimten i ögat. Du har även god datavana samt körkort för bil.

Kontaktperson: Thomas Nilsson, Arbetsledare Plåt/Svets Bilfinger Helsingborg tel: 0737 19 19 76

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Denna ansökningsomgång är avsedd för alla lämpliga sökande oavsett ålder, kön, funktionshinder, religion, tro, ras, etniskt ursprung eller sexuell identitet.

Mekanisk | Bilfinger Industrial Services Sweden AB | Permanent | | Professional | Mekaniskt statisk (rörläggning, tillverkning)

Profilbeskrivning
Mer info
Kontaktperson EasyCruit
Email Mejla EasyCruit
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Sista ansökningsdag 11 aug (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin. Läs mer om oss på: http://www.is-sweden.bilfinger.com/

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.