Jobbeskrivning

Till vårt verksamhetsområde inom Bilfinger i Helsingborg

söker vi Mekaniker

Din uppgift

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner så som pumpar, transportutrustningar, kompressorer etc. inom Kemiras anläggning i Helsingborg. Maskinbearbetning, t.ex svarvning och fräsning förekommer också samt medverkan vid ombyggnader och nyinstallationer. Att delta i det kontinuerliga förbättringsarbetet är också en viktig arbetsuppgift.

Arbetet bedrivs såväl ute på fält som inne på våra verkstäder. Tjänsten kan på sikt innebära beredskapsarbete, samt möjlighet till uppdrag utanför Helsingborgsområdet.

Din profil

Vi vill att du har gymnasieutbildning eller motsvarande inom mekanik. Erfarenhet av industriellt underhålls- och reparationsarbete med pumpar, kompressorer är ett krav. Likaså erfarenhet av maskinbearbetning. Du är säkerhetsmedveten, ansvarsfull och van att ta egna initiativ och att vara en lagspelare är en förutsättning. Du passar in i vår företagskultur om du är engagerad, social och har glimten i ögat. Du har även god datavana samt körkort för bil.

Kontaktperson: Jan Dahlqvist, TF Arbetsledare Mek, Bilfinger Helsingborg tel: 0737 19 18 74

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättande av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum. Anställningen är heltid och tillsvidare.

Denna ansökningsomgång är avsedd för alla lämpliga sökande oavsett ålder, kön, funktionshinder, religion, tro, ras, etniskt ursprung eller sexuell identitet.

Mekanisk | Bilfinger Industrial Services Sweden AB | Permanent | | Professional | Mekaniskt statisk (rörläggning, tillverkning)

Profilbeskrivning
Mer info
Kontaktperson EasyCruit
Email Mejla EasyCruit
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Sista ansökningsdag 11 aug (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36.000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin.

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.