Inköpare

Inköpare

Som Bilinköpare på Bildeve är din huvudsakliga arbetsuppgift att köpa in bilar. Telefon och mail är dina främsta arbetsredskap. Du håller dig uppdaterad på marknads- och leverantörsförhållandena på den svenska och europeiska bilmarknaden. Bilar köper du in från våra befintliga kanaler och du bearbetar marknadsplatser, auktioner och andra leverantörer.


Arbetet är till stor del självständigt men innebär många kontakter både internt och externt. Utöver bilinköp tillkommer vissa administrativa uppgifter samt att prisuppdatera vårt begagnatlager.


Är det dig vi söker?

Vi ser att du har erfarenhet från inköp och att du har goda kunskaper om bilmarknaden i Sverige, kanske du tidigare arbetat som bilsäljare, på bilauktion eller som inköpare? Det är en stor fördel om du har ett bilintresse. Du kommer att ha mycket kontakter i och utanför Sverige därför är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav, gäller både i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i ytterligare språk. Viss kunskap i Excel och B-körkort är ett krav.


Som person är du strukturerad och resultatorienterad. Du tycker om att ständigt prata med nya människor och har lätt för att skapa förtroende, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt i ett högt tempo. Du har en god känsla för kund- och personkontakter och vill alltid leverera ditt yttersta.


Ansökan

Passar detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Urval sker löpande, så vänta inte.
Mer info
Kontaktperson Ted Elvengrip
Telefon 042-172524
Email Mejla Ted Elvengrip
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bildeve.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bildeve AB är återförsäljare för Volvo Personbilar Sverige AB och Renault Nordic AB och bedriver försäljning, uthyrning och service av Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault och Dacia lätta transportbilar. Verksamheten omfattar även lackerings- och skadeverkstad samt försäljning av bildelar, tillbehör, drivmedel och fordonstvättar. Vi är ca 140 medarbetare på våra anläggningar som finns i Helsingborg, Höganäs och Landskrona.

Bildeve grundades 1920 av Algot Viebke. 1927 började Volvo producera bilar och samma år tecknade Bildeve sitt första kontrakt för försäljning och service av Volvos produkter. Med vår långa och gedigna erfarenhet vet vi vad som krävs av en bra Volvohandlare och detta ligger till grund för valet av våra värderingar: omtanke, hjärta och kvalité. Vår vision är 100 – vi tycker att det känns konstigt att sikta lägre.

Företaget är mitt uppe i en spännande tid där vi utvecklas för att möta kundens behov nu och i framtiden. För mer information se www.bildeve.se