Projektledare

Projektledare

Bi-Vent är ett Entreprenad- och Serviceföretag med inriktning på ventilation och energilösningar till fastigheter och industrier. Företaget har funnits i snart 40 år och ingår i instalcogruppen. Bi-Vent är etablerat i Helsingborg och Malmö med verksamhetsområde inom hela Södra Sverige. Man är idag ca 60 anställda och omsätter 135 milj.
Bi-vent erbjuder helhetslösningar, från projektering till färdig anläggning. Kunderna är bl.a. kommuner & landsting, industrier, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Bland projekten kan nämnas ombyggnaden av Helsingborgs lasarett och Tetra Pak i Lund samt det nybyggda kontorshuset Prisma i Helsingborg och ESS Campus i Lund

Arbetsbeskrivning

I rollen som Projektledare hos Bi-Vent kommer du att driva entreprenader från planeringsstadiet till överlämnande. Du ansvarar för teknikutförandet i projektet och har det övergripande ansvaret för tidplan, budget och resultat. Som projektledare har du ett tätt samarbete med kunder, medarbetare, leverantörer och projektörer.

Du driver självständigt projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning så att uppställda mål nås och att resultat levereras enligt kundens förväntningar. I rollen ingår att etablera och utveckla affärsrelationer med kunder, konsulter och leverantörer.

Utbildning

Vi ser med fördel att du har relevant Högskoleutbildning eller Yrkesutbildning, alternativt att du förvärvat dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet

Vi söker dig som vill arbeta i en bred och varierande roll som Projektledare. Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av att arbeta som konsult inom ventilation alternativt som Projektledare inom branschen. Du har en god teknisk kompetens för att kunna ta fram lösningar i samarbete med konsulter. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift, har god datorvana samt B-körkort.

Personliga kvalifikationer

Som person är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs i mötet med andra människor och sätter kunden i fokus. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, är kreativ och lösningsorienterad och kommer till din rätta i en övergripande roll med helhetsansvar. Din kommunikationsstil är rak och tydlig och du är flexibel, ödmjuk och prestigelös.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på 070-8810589 eller maria.larsson@asearch.se. Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (4 dagar kvar)