Säljare till Berendsen Textil Service AB, Skåne / Blekinge

Säljare till Berendsen Textil Service AB, Skåne / Blekinge

Säljare till Skåne / Blekinge

Med placering på vår anläggning i Helsingborg

Vill du jobba i ett av Sveriges 500 största bolag? Vi söker nu en driftig säljare till Helsingborg.

Vi är landets största leverantör av arbetskläder och skor till industri, tjänstesektor och handel och vi brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment utav textilier och jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde åt våra kunder.

Tjänsten

Vi söker dig som motiveras av att jobba med nykundsbearbetning. Cross-sales inom våra produktområden är också en del av vår säljkultur. Rollen präglas av ett högt tempo, självständigt arbete och en stor frihet i bearbetningen av ditt distrikt. Du bokar själv dina möten, skriver offerter, förhandlar och skriver avtal. Du har en egen budget och du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Din profil
  • Du har flera års erfarenhet från fältförsäljning och har en hög drivkraft och vill lyckas
  • Du motiveras av en hög aktivitet och kundnärvaro
  • Du har förmågan att arbeta disciplinerat och strukturerat
  • Du är ansvarstagande och har en god planeringsförmåga
  • Du har erfarenhet av att arbeta med och sträva efter att överträffa budget
  • Du är van att arbeta med KPI:er
Vi i säljteamet kännetecknas av resultatfokus och servicekänsla samt vinnarskalle och det vill vi att du också gör. Vill du så ser vi till att du får det stöd du behöver för att bli framgångsrik!

Krav

Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning samt körkort. Du har även goda kunskaper inom Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Anställning i ett stabilt marknadsledande bolag med en konkurrenskraftig lön som du själv kan påverka genom ditt försäljningsresultat. Du får en tjänstebil och självklart arbetsverktyg såsom dator, mobil och iPad. Vi ser till att du får fortlöpande kompetensutveckling. Låter det spännande? Sök redan idag!

Ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Christian Lind, Försäljningschef på tfn 0702-67 96 66.

Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev och CV via länken nedan.

Vi jobbar med löpande urval, sök idag - du börjar imorgon!

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, distriktsäljare, regionsäljare, försäljning, försäljare
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!