Butik- och lagerchef Beijer Helsingborg Väla Södra

Butik- och lagerchef Beijer Helsingborg Väla Södra

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Beijer Helsingborg Väla Södra söker nu därför en kombinerad butik/lagerchef som tillsammans med filial- & proffssäljchef ska driva filialen till fortsatt framgång. Vi söker nu dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service & personalarbete.
Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår stjärna? Ansök då redan i dag!


Butik/lagerchef på Beijer:

I den kombinerade rollen som Butiks- och lagerchef bär du ansvar för att leda den dagliga driften för butik samt lager. Du är en operativt figurerande ledare där du både driver försäljning via mötet med kunder och coachar dina medarbetare. Du har en förmåga att hugga i där det behövs och driva resultat. Tillsammans med din personal skapar ni goda relationer med våra kunder vilket lägger grunden för ett starkt team och framgångsrik försäljning.

Du kommer att ha personalansvar för cirka 5-7 (inkl. deltidsanställda under högsäsong) butiks- & lagermedarbetare, där daglig coachning, stöttning samt utvecklingssamtal ingår under ansvaret. Dina arbetstider är varierande vilket innefattar både morgon och kväll. Som butik- och lagerchef ingår du även i den lokala ledningsgruppen på filialerna. Denna grupp består av Filialchef och Proffssäljchef och syftar till att tillsammans få filialen att växa. Ditt uppdrag inkluderar det viktiga ansvaret över att få medarbetare samt kunder att trivas på filialen. Du ingår också i lokalt nätverk för butik- och lagerchefer. Du rapporterar till Filialchefen.

Kvalifikationer och egenskaper vi söker

Som ledare på Beijer tror vi att du har förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra.

Du har dokumenterad erfarenhet ifrån att leda och driva butik/lager eller liknande verksamhet. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt, schysst teamarbete i butiken & lagret. Vi ser också att du har erfarenhet av logistiskt ansvar sedan tidigare. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses mycket meriterande.
Beijers värdeord är stolta
, passionerade
och schyssta
vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare!

I denna rekrytering lägger vi extra betoning på egenskaperna nedan
 • Ansvarstagande och tydlig
 • Förändringsbenägen
 • Kommunikativ
 • Kommersiell medvetenhet
 • Eget driv till att skapa goda affärer
 • Förmåga att inspirera och engagera dina medarbetare
 • Firar framgångar och belönar bra insatser
 • Prestigelös och viljan att göra "det lilla extra" för våra kunder
 • Vara en lagspelare med förmåga att både skapa och vidhålla goda relationer
 • Van att arbeta med feedback i ditt ledarskap
 • Erfarenhet från försäljning B2B
Vi erbjuder dig:

Du kommer att bli en del av ett härligt och passionerat team som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Rollen är på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort Helsingborg Väla Södra.

För frågor kring tjänst eller process kontakta Denise Nilsson, HR specialist Beijer Byggmaterial, denise.nilsson@beijerbygg.se

Löpande urval & intervjuer. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.