Projektledare till Bee Charging Solutions

Projektledare till Bee Charging Solutions

Kort om tjänsten

Nu söker vi dig Projektledare med elkunskaper som vill bli en del av Sveriges ledande laddoperatörer för elbilar.
Projektledarens huvudsakliga uppgift blir att tillsammans med avdelningen driva företagets säljprojekt, från det att de lämnas över från säljavdelningen tills laddstationerna blivit installerade och driftsatta. Som Projektledare kommer du bli en viktig del av företaget och till din hjälp har du två projektkoordinatorer. Projektledarens roll kommer även vara att utveckla och förbättra arbetssätt i leveransprocessen. För några år sedan hade Bee 5 anställda, idag är vi 25 personer och Sveriges ledande laddoperatör inom elbilsladdning. Bee är inne i en mycket expansiv fas och söker nu dig som vill vara med att driva och utveckla ett spännande framtidsbolag.

Projektledare, elinstallatör, elmontör, eltekniker, elektriker, affärsutvecklare, elingenjör, teamledare, installationer, elsäkerhet, laddlösningar, laddoperatör.

Mer om tjänsten

Bee är ett entreprenörsdrivet bolag som nu kommer verka för att bli ett mer processorienterat och strukturerat bolag. I tjänsten kommer du därför även att se över hur du kan utveckla och effektivisera bolagets arbetssätt och processer ytterligare, från säljorganisation lämnar över ett projekt till dess att det blir installerat och driftsatt hos kund. Vidare kommer du fördela ut säljprojekten på avdelningens resurser och följa upp att de håller de utlovade tiderna samt prioritera projekt vid behov. I rollen kommer du ha löpande kontakt med kunder, markägare, energibolag, och installatörer. Därför är det viktigt att du trivs med att ha mycket externa kontakter, samt att du är tydlig och bra på att kommunicera.

Om verksamheten

Bee Charging Solutions är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige och driver omställningen till e-mobilitet framåt genom att utveckla framtidens laddlösningar. Vi har Sveriges största publika laddnätverk och erbjuder kundanpassade laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Bee samarbetar även med flera kända biltillverkare. Huvudkontoret är beläget i centrala Helsingborg och finns även representerat i Stockholm. Bee ägs av de kommunala energibolagen Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Din profil

Vi tror att du har ett par års erfarenhet inom liknade befattning, kopplat till någon el-relaterad verksamhet. Vidare har du erfarenhet av att leda och fördela arbete inom en arbetsgrupp.
Som person har du förmåga att kunna motivera och driva projektkoordinatorerna för att nå uppsatta mål. Då du kommer planera och leda leveranserna till kunderna är det viktigt att du är en tydlig kommunikatör, kan projektleda installatörer och säkerställer att projekten genomförs enligt uppsatta mål. Är du behörig installatör är detta mycket meriterande men inget krav. Du behöver däremot ha god förståelse för standarder och installationsprocesser och kunna applicera detta på elbilsladdning.

Vidare är du en person med positiv inställning som har lätt att skapa kontakter, samtidigt som du är målmedveten, självgående och ansvarstagande. Du har också ett eget inre driv och viljan att lyckas. Du har förmåga att se och genomdriva förbättringar och effektiviseringar - både tillsammans med andra och på egen hand.
Du har B körkort, och kommer initialt att vara ute hos kunder ca en dag i veckan. På sikt kommer processerna och rutinerna att förbättras så att ditt resande minskar, någon övernattning kan också förekomma. Du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska. Bee arbetar idag med Office 365, Visma, Salesforce och du behöver ha goda datakunskaper och vara en van användare av något affärssystem.

Som Projektledare rapporterar du till Operations Manager. Tjänstens placering är på huvudkontoret i Helsingborg. Ser du dig i denna roll och vill vara med och driva omställningen till e-mobilitet framåt? Då ser fram emot din ansökan.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Glyré, 042-17 66 11 alt. mahlin.glyre@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (11 dagar kvar)