Administratör

Administratör

Kort om tjänsten

Vi söker nu en noggrann administratör med blick för detaljer till Bama Fresh Cuts. Du är van att organisera, strukturera och som person är du glad och positiv.

Tjänsten är hos Bama Fresh Cuts i Helsingborg. Uppdraget sätter igång omgående och kommer att pågå till en början i 4 månader (finns möjlighet till förlängning).
Sökord: administratör, Validoo, Dabas, IFS, Livsmedel, system

Om verksamheten

Bama Fresh Cuts förser den svenska marknaden - både dagligvaruhandel och storkök - med färdigskuren, sköljd sallad och smarta gröna måltidslösningar. Vid sina två fabriker i Helsingborg, Sverige och i Espoo, Finland producerar de över 65 miljoner påsar sallad om året.

Mer om tjänsten
  • Du kommer att jobba med att skapa och validera produkter
  • Skapa och lägga in produktartiklar i olika system
  • Elektronisk validering av produktartiklar
  • Fysisk validering av produkter
  • Administrera och vårda olika artikelsystem
Din profil

Du har relevant utbildning och/eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du lösningsfokuserad och har en hög servicenivå. Du är prestigelös, positiv och har lätt för att samarbeta. Du är en stabil, noggrann person med hög kompetens och ett strukturerat arbetssätt. Vidare så är du flexibel, självgående och kan av egen drivkraft ta reda på det som behövs. Vi tror också att du stimuleras av att bidra till förändring och förbättring av processer och rutiner.
Krav på kunskaper i Validoo/Dabas och gärna IFS. Meriterande om du har erfarenheter inom livsmedelsindustrin.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Sofia Wargenbrant
Telefon 042-17 66 10
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.