Projektledare till Balder i Helsingborg/Åstorp

Projektledare till Balder i Helsingborg/Åstorp

Är du projektledare och redo för ett nytt, roligt uppdrag? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivs av att leverera ett bra resultat?

Balder är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas och den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också på att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som tillsammans skapar resultat. Till vårt kontor i Helsingborg söker vi nu efter en senior projektledare som vill vara med på vår resa.

Din roll
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom fastighetsbranschen och som projektledare på Balder får du möjlighet att arbeta med många spännande projekt - stora som små. Du kommer ingå i en nationell grupp och kommer företrädesvis arbeta mot ROT-projekt i bostadsbeståndet i Helsingborg och Åstorp. Du är därtill delaktig i våra projekt avseende att uppgradera vårt bostadsbestånd till moderna lägenheter och moderna gemensamma utrymmen.

Som Projektledare kommer du ingå i företagets projektledningsgrupp inom förvaltningen och ha ett nära samarbete med både förvaltningen samt våra kunder. Dina ansvarsområden består bland annat av:
  • Driva bygg- och underhållsprojekt från ax till limpa.
  • Leda projekt i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid.
  • Utföra eller medverka vid kostnadsbedömningar/kalkyler.
  • Vara med entreprenörer och konsulter i upprättande och skrivande av entreprenadavtal.
  • Ansvara för upphandling av projekt och val av lösning tillsammans med entreprenör.
  • Upprätta slutkostnadsprognoser med budgetansvar.
Parallellt som du driver byggprojekt, så är du även delaktig i Balders interna utmaning och utvecklingsarbete att göra oss bäst i branschen på genomförande av affärsmässiga byggprojekt.

Din Framtid
På Balder bryr vi oss om din utveckling i företaget och vi tar därför från början fram en utvecklingstrappa tillsammans med dig, som gynnar både individen, gruppen och företagets intressen. Din utvecklingstrappa i bolaget är hävstången i Balders och projektledargruppens framgångsresa. Att växa som individ och samtidigt hjälpa dina närmsta medarbetare att växa är en mycket viktig ingrediens och ansvarsfråga för såväl mer framgångsrika projekt som en välmående laganda. Exakt hur din resa kommer att se ut är sedan mycket upp till dig själv och din initiativförmåga.

Din profil
Vi ser att du som söker har relevant utbildning, förslagsvis inom bygg eller teknik samt har erfarenhet av projektledning. Det är meriterande om du har en bakgrund från entreprenör-, konsult- eller fastighetssektorn. Rollen förutsätter att du har en grundläggande förståelse för processen och byggnadsteknik inom ROT-projekt. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. B-körkort anses nödvändigt för denna tjänst. Tjänsten innebär i dagsläget inget personalansvar men detta kan komma att förändras framöver. Vi skulle därför vilja att du har haft någon form av personalansvar sedan tidigare.

För att trivas i rollen ser vi att du som person har en stark drivkraft, ett stort intresse för affärer samt att du är målfokuserad och självgående i ditt arbete. Med våra värdeord Hjärta, Nytänkande, Enkelhet och Närhet, arbetar du professionellt mot uppsatta mål. Vidare prioriterar du, skapar ordning och struktur utan att förlora affärsmässigheten och helhetsperspektiv.

Vår ambition på Balder är att vara ett fullserviceföretag som sätter kundens önskemål i centrum. Därav är det viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd, duktig på att kommunicera samt är bra på att bygga och underhålla goda relationer. Stor vikt kommer därför att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Du kommer in i en framtidsorienterad organisation och ett företag som arbetar brett med fastigheter inom Bostäder, Kommersiellt och Hotell. Balder befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede där du från början har stor möjlighet att direkt bidra och vara delaktig i framgången. Du kommer att tillhöra en organisation med stort fokus på laganda och kompetensåterföring.

Din ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast 2 augusti 2019. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV. Det går även bra att lämna en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta Johan Pfeifer på tel 0739-230 786. Ansvarig rekryterare är på semester vecka 28-31.

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan?
För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. Nästa steg blir således att du får ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.balder.se/
Sista ansökningsdag 2 aug 2019 (12 dagar kvar)