Förvaltare till Balder i Helsingborg

Förvaltare till Balder i Helsingborg

Balder fortsätter att växa och utvecklas och den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också för att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som genom laganda och samarbete skapar resultat. Att vara en del av Balder ställer höga krav men ger dig också goda möjligheter att utvecklas. Balder har korta beslutsvägar och en öppen atmosfär som främjar respekt och ärlighet. Gemensamt har vi på Balder ett ansvar för att skapa förtroende hos våra kunder och medarbetare. Vi tar vara på varandras styrkor samt erfarenheter och vi sjösätter nya idéer för vidareutveckling av både verksamheten och vår personal.

Vill du vara med och vidareutveckla bolaget? Vi söker nu en driven förvaltare till Helsingborg!

Arbetsuppgifter
I rollen som förvaltare deltar du för att driva och utveckla fastigheternas förvaltning och underhållningsplanering. Hyresgästanpassningar, upphandlingar, inköp, kontroll och uppföljning av entreprenader ingår i de dagliga uppgifterna. Kontakter med både entreprenörer och hyresgäster kommer att vara en del av din vardag Balders fastighetsbestånd i Helsingborg omfattar 673 lägenheter och 86 kommersiella lokaler.

Du välkomnas till vårt förvaltningskontor i centrala Helsingborg och rapporterar till Områdesansvarig.

Din profil
Framförallt söker vi dig som har enormt driv och engagemang, sen är det meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschen. Du skall vara analytisk och ha ekonomiskt och administrativt sinne. Fördel är om du har erfarenhet av att driva/utveckla och leda bostadsutvecklingsprojekt. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav liksom goda kunskaper i Office-paketet.

Personligt
Den förvaltare vi söker har ett brinnande intresse för utveckling av fastigheter och boendemiljö. Du inspirerar andra, tar initiativ och ansvar samt har en god samarbetsförmåga. Tjänsten ställer krav på god problemlösningsförmåga, självständighet och flexibilitet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Det som kännetecknar våra medarbetare är en stark drivkraft att utvecklas i sitt arbete och ett intresse för att verka i en organisation som står för entreprenörsanda. Vi skapar arbetsglädje genom att våra medarbetare är delaktiga i utvecklingen av sina arbetsuppgifter.

Din ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 22 mars 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739 23 07 86
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.balder.se/
Sista ansökningsdag 22 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer vara med och påverka såväl din roll och din egen utveckling som vårt arbete i regionen och som medarbetare hos oss möter du en platt organisation med korta beslutsvägar i stort och smått. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten. Hos Balder finns goda möjligheter att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel.