Verkmästare till Helsingborg

Verkmästare till Helsingborg

Vi behöver förstärkning till vår fullserviceanläggning i Helsingborg. I Ängelholm har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. I Helsingborg är vi auktoriserade för Volkswagen Personbilar, Skoda och SEAT. I Klippan auktoriserade för Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera ny kollega till vårt verkstadsteam.

Tjänstebeskrivning

Verkmästaren är ansvarig för daglig planering och drift inom verkstaden och rapporterar direkt till verkstadschefen. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetet i verkstaden samt servicerådgivande uppgifter såsom bokning, planering, reservdelsförsäljning, butiksförsäljning, fakturering. Verkmästaren är även involverad i garantihandläggning, arbetsmiljöaspekter, inköpsprocesser och avtal med leverantörer. Dessutom upprätthåller verkmästaren kontakter med generalagenter, leverantörer, myndigheter och kunder.

Kvalifikationer

Du har 3 årig fordonsteknisk utbildning, minst 5 års teknisk samt 2 års administrativ erfarenhet. Arbetsledande utbildning och praktisk erfarenhet av att arbetsleda är en merit. Du har goda datakunskaper och har en systemvana. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Verkmästarrollen är en av de viktigaste rollerna då man arbetar nära teknikerna och servicerådgivarna. Helsingborg är en anläggning där sociala atmosfären är oerhört god.

Som person är du genuint serviceinriktad vilket är viktigt var du än är inom Börjessons. Genom kvalitetsmätningar som sker löpande får vi bekräftelse på att Börjessons håller en hög nivå på service. Då arbetet sker i nära samarbete med teknikerna och servicerådgivarna ser vi att du är van vid att skapa förtroende genom ditt ledarskap och att relationerna präglas av en känsla av lätthet. Din motivation och din vilja är något som syns utifrån ditt engagemang i arbetet. Vi ser gärna att du har en hög nivå av kundmedvetenhet och kan utöva empati naturligt i mötet med kunden. Som verkmästare är viktigt att du trivs i ett arbete med intensivt tempo och mångsidigt innehåll. Söker du tjänsten vet vi att du till fullo känner dig trygg i din kompetens och dig själv som person.

Ansökan

Läs gärna mer om Börjessons på www.borjessonsbil.se. Har du ytterligare frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Verkstadschef Dennis Hansson via e-post: dennis.hansson@borjessonsbil.se. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.