Reservdelstekniker

Reservdelstekniker

Vi söker en reservdelstekniker till vår fullserviceanläggning i Helsingborg

I Helsingborg är vi auktoriserade för Volkswagen Personbilar, Skoda och SEAT. I Ängelholm har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. I Klippan auktoriserade för Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera ny kollega till vårt verkstadsteam.

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu reservdelstekniker som skall stärka vårt team ytterligare. Som reservdelstekniker hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering och inventering vid behov. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Personliga egenskaper

Du är social, positiv, initiativtagande och stresstålig och har ett inre driv för att vilja utveckla både verksamheten och dig själv personligen. Du skall vilja gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Du är också strukturerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga, även under tidspress.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet inom bildelsbranschen. Vi ser att du är enormt noggrann har ett bra ordningssinne men framförallt att du gillar att leverera service till interna så som externa kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Volkswagen Groups märken eller annan erfarenhet från bilbranschen. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Datakunskaper såsom Etka, Automaster, Däckdata och Cabas är meriterande. Ett stort intresse för sociala medier och att arbeta med detta marknadsföringsmässigt är ytterligare ett plus.

Sysselsättningsgraden är heltid, tjänsten innebär 6 månaders provanställning.

Ansökan

Har du ytterligare frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Verkstadschef Dennis Hansson via e-post: dennis.hansson@borjessonsbil.se.

Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com/ senast den 31 januari 2020. Urval kommer att ske löpande, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.