Låstekniker till Helsingborg-Södra Halland

Låstekniker till Helsingborg-Södra Halland

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.Låstekniker till Installation Helsingborg-Södra Halland
Tjänsteställe: Helsingborg

Arbetstider: Vardagar 07.00-16.00

Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Arbetsbeskrivning:

Till vår Installationsavdelning söker vi nu en självgående Låstekniker som kommer att utföra både större och mindre installationer. Du kommer att samverka med våra andra Tekniker men även ansvara för egna Projekt med hjälp av våra Projektledare. Du är vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot beställare och ibland slutkund. Teamet består av Låstekniker och Projektadministratör som leds av våra Projektledare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av installation och/eller service av mekaniska/elektromekaniska lås, dörrautomatiker mm. Du har god kännedom om branchen och dess produktutbud. Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, samt kunna jobba i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett växande team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig utveckling och vi ser till att kompetensutveckla dig löpande.

Krav är B-körkort.

För att bli anställd måste du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens och länstyrelsens register. Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Förmåner

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och tillgång till Benify. Benify är vår portal som bl.a. inkluderar personalrabatter och erbjudanden samt en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi har även en mycket förmånlig friskvårdssubvention.

Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas och utbildas med oss.

Rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt.

Sök tjänsten via vår hemsida, https://www.avarnsecurity.se/karriar/lediga-tjanster/

Vi vill ha din ansökan snarast dock senast: 2021-10-08
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (13 dagar kvar)