Låstekniker till Butik Helsingborg-Södra Halland

Låstekniker till Butik Helsingborg-Södra Halland

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

I Helsingborg ligger en av våra välsorterade Teknikbutiker med tillhörande Verkstad och Nyckelutlåning. Vi behöver fylla på med nya resurser i Butiken. Vi säljer det mesta som hör till i en dörrmiljö - Låshus & behör, dörrstängare & dörrautomatiker, cylindrar & nycklar, kodlås & passersystem, larm & CCTV och mycket annat.

Arbetsbeskrivning:

Som Tekniker i vår Butik är man en viktig del av vår verksamhet, ett av våra ansikte utåt. Det ingår försäljning och rådgivning över disk. Ut & inlämning av nycklar i vår Nyckelutlåning. Tillverkning av cylindrar och nycklar samt reparation av cylindrar och lås i vår Verkstad. Via telefon tar man emot beställningar på material men även beställningar från våra många kunder, som vill ha hjälp av en tekniker ute på plats. Det är ett högt tempo och personen vi söker ska gilla att ha många bollar i luften. Det är ett varierande arbete och ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer:

Vi söker en person med erfarenhet av Teknik och/eller Mekanik. Du ska vara noggrann, kvalitetsmedveten samt kunna arbeta i grupp. Vi ser att du är engagerad och månar om att uppfylla kunders önskemål om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett växande team, där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du stora möjligheter till personlig utveckling och vi satsar på löpande kompetensutveckling.

Samtliga medarbetare på Avarn Systems, har genomgått en säkerhetsprövning hos Länsstyrelsen. Det är obligatoriskt vid en anställning.

Arbetstider: Heltid, 8 timmar/dag måndag-fredag. Schemalagt 06.45-16.45.

Varaktighet: Tillsvidare, provanställning om 6 månader kan tillämpas.

Förmåner: Inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Ett frikostigt friskvårdsbidrag. Möjlighet till vidareutbildning mm.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 8 okt 2021 (19 dagar kvar)