Servicerådgivare till Autogruppen Opel Helsingborg o Lund

Servicerådgivare till Autogruppen Opel Helsingborg o Lund

Till Helsingborg söker vi;
  • Servicerådgivare
  • Reservdelsman
  • Mekaniker
  • Säljare
Till Lund söker vi;
  • Servicerådgivare
  • Reservdelsman
  • Mekaniker
Skicka ditt CV med löneanspråk till

daniel@autogruppenlund.se

simon@autogruppenlund.se

Om dig

En förutsättning för tjänsten är att du har god förståelse för servicemarknaden och dess processer. Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet av arbete som servicerådgivare / kundmottagare, men andra erfarenheter kan även vara meriterande.

Krav; Du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du har goda datakunskaper och innehar B-körkort. Meriterande är om du har god kännedom om vårt affärssystem Kobra. Det är även meriterande om du är certifierad Servicerådgivare eller har annan dokumenterad erfarenhet från branschen.

Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du är ordningsam, lösningsorienterad samt har en god kommunikativ förmåga. Som person är du engagerad och en motiverad lagspelare, du ska ha en mycket god känsla för service där varje kund är lika viktig. Du tvekar inte för att stötta dina kollegor och är beredd för att göra det lilla extra för att göra kunden nöjd!

Det är viktigt att du tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter och trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö.
Din profil

Utbildning

KRAV

Gymnasial utbildning, gärna Kobra , Cabas

Språk

KRAV

Svenska

MERITERANDE

Engelska

Körkort

B
Dina arbetsuppgifter
Rollen som servicerådgivare innebär bland annat att;
Du kommer att hålla kontakten med kunden genom hela processen samt ge kundstöd och vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du ska se till så att våra kunder blir nöjda under och efter besöket. Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, upprätta arbetskalkyler, svara på offertförfrågningar och hantera vissa försäkringsfrågor. Du kommer dagligen beställa nödvändiga reservdelar, hantera returer av reservdelar samt garanti relaterade ärenden. Du ska på ett effektivt sätt dagligen och veckovis planlägga bokade arbeten i datorsystemet så att flödet i verkstaden fungerar optimalt och att teknikerna alltid är sysselsatta. Vi på Autogruppen i Lund gör alltid det lilla extra för att göra kunden nöjd. Du ska alltid överträffa kundens förväntningar samt alltid uppträda representativt för varumärket och företaget. Merförsäljning är en av dina starka egenskaper, att tidvis kunna hålla högt tempo ser vi som självklarhet. Du är noggrann i ditt arbete och kommer till avslut för att säkerställa kvalité, du prioriterar alltid att kunden är i fokus och gör det lilla extra för att överträffa förväntningarna.
Mer info
Telefon 046-124010
Email Mejla Autogruppen
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.peugeotlund.se
Sista ansökningsdag 26 feb (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autogruppen är ett modernt 100% ägt familje företag som är auktoriserade för Opel och Peugeot. Vi finns idag i Lund och är auktoriserade för Peugeot. Vi öppnar dörrarna för Opel 2019 i Helsingborg och i Lund och rekryteringen för en spännande resa har bara börjat.
Vi säljer nya och begagnade bilar samt bilar av olika modeller och märken. Vi har över trettio års erfarenhet från bilbranschen. Hos oss möter du professionell, välutbildad och kunnig personal, dessutom är vi trevliga. Peugeot Lund har allt för din bil under ett tak – bilar, service, verkstad, däckhotell. Välkommen till Peugeot Lund. Tryggt och enkelt.