Butiksmedarbetare med gediget motorintresse till vår Autoexperten butik i Helsingborg

Butiksmedarbetare med gediget motorintresse till vår Autoexperten butik i Helsingborg

Är du en driven lagspelare som brinner för service? Vill du arbeta i butik men bara under dagtid på vardagar? Då är det dig vi söker!

Vi ser till att hjälpa våra kunder att förlänga livslängden på sin bil, det ska vara smart, enkelt och hållbart. Vill du vara med oss på den resan?

Nu söker vi dig som vill tillhöra vårt team i Helsingborg och arbeta som butiksmedarbetare till innesälj och blir vår reservdelsspecialist även kallad reservdelskvinna/man.

Vår försäljning sker i första hand till företagskunder via telefon eller via digital plattform. Därefter distribueras produkter med våra egna lokala budbilar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ordermottagning från verkstad via telefon/mail
  • Försäljning/merförsäljning till kunder
  • Guida verkstäderna i våra system
  • Leta upp rätt reservdelar till våra kunder
  • Vägleda mellan olika produktval
  • Butiksarbete - Fronta produkter/uppackning/display
Din profil

Du som söker skall vara en driven, glad och positiv person. Du är ordningsam och engagerad i mötet med både kunder och medarbetare. Du har vana av att arbeta i en liknande verksamhet samt har ett gediget motorrelaterat intresse.

B körkort är ett krav.

Övrig info

Varaktighet: Tillsvidare, Heltid, Månadslön

Placeringsort: Helsingborg

Arbetstider: Arbetstiderna är vardagar utifrån butikens öppettider

Vill du veta mer om oss, besök www.autoexperten.se

Intervjuer sker löpande så vi ber dig att skicka ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 400 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. Vi tror på att, i första hand, laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Längre leve din bil - smart, enkelt och hållbart. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss. I vår webshop kan du beställa tillbehör till bilen och garaget samt reservdelar för släpvagn dygnet runt med uthämtning i butik inom 24h och hemleverans inom 3 vardagar.