Innesäljare/Kundmottagare

Innesäljare/Kundmottagare

Innesäljare/Kundmottagare till Atracco i Helsingborg 

Är du en engagerad och servicemedveten person som trivs med att arbeta självständigt såväl som i team? Har du ett intresse för bilar, teknik och reservdelar? Vill du arbeta i en organisation som driver branschen framåt? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Innesäljare på Atracco arbetar du med försäljning av begagnade originaldelar till bilar via telefon och i bolagets kundmottagning. Du arbetar i diverse mjukvaruprogram för att matcha delarna med skadans art och upprättar skadekalkyler. Därutöver har du en rådgivande roll gentemot kunden och arbetar mot uppsatta försäljningsmål. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Försäljning av begagnade originaldelar via telefon och över disk. 
  • Kundmottagning via telefon och i butik. 
  • Säljande rådgivning gentemot kunder. 
  • Övriga administrativa och marknadsrelaterade arbetsuppgifter. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Innesäljare har du med fördel bakgrund inom bilbranschen och god kännedom om reservdelar och teknik. Du är en prestigelös och flexibel lagspelare som uppskattar ett proaktivt arbetssätt. Att driva dig och ditt arbete framåt ser du som en självklarhet samt att du trivs i en undersökande roll. Därutöver har du en förmåga att arbeta strukturerat och noggrant även under perioder med högre tempo utan att tappa ditt höga kundfokus. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Tidigare erfarenhet från försäljning, med fördel inom bilbranschen. 
  • God kommunikations- och samarbetsförmåga. 
  • God systemvana samt erfarenhet av att arbeta i Office-paketet. 
  • Svenska och engelska i tal och skrift. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Innesäljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Atracco på deras site i Helsingborg. Du ingår i ett team på fem personer som värderar en god gemenskap och ett bra samarbete internt. Du tillhör försäljningsavdelningen och rapporterar till Säljledare. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag och fina förmåner ingår i tjänsten. Inför eventuell anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att tas. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.atracco.se
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (7 dagar kvar)