Det perfekta extrajobbet

Det perfekta extrajobbet

Vi söker dig som är studerande eller som söker ett extrajobb till vår kundtjänst, med möjlighet att komma in i ett framgångsrikt företag tillsammans med unga engagerade medarbetare.
Här ges möjligheten för dig att arbeta som timanställd mellan 8-10 dagar per månad. Detta är en utvecklande roll där du får chans att bygga på ditt CV. Sök redan idag då vi tillsätter tjänsterna löpande.

OM TJÄNSTEN

Just nu söker vi 5st till vår kundtjänst som är placerad i Helsingborg.

ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på vår kundtjänst kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal från våra kunder.
Samtalen kommer i största del att röra sig om frågor kring våra försäkringar. Din roll är att ge den bästa möjliga servicen till våra kunder.

Tjänsten passar dig som brinner för kundkontakt och att ge service över telefon. Du får även möjlighet att utvecklas inom kundrelationer och service ett smart sätt att bygga på ditt cv med värdefull erfarenhet.

VI SÖKER DIG SOM

· Studerar eftergymnasiala studier

· Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service, gärna där du till största del, använt telefonen som närmsta arbetsredskap

· Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, detta då dessa språk används dagligen i ditt arbete.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo. Du har ambitioner och mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Du skall vara en lagspelare som trivs med att tillhöra ett ungt positivt team. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa våra kunder för bästa kundupplevelse. Alltid med kunden i centrum.

Vi erbjuder dig
  • Fast lön
  • Fasta arbetstider, måndag - fredag
  • Inspirerande och engagerade medarbetare
  • God arbetsmiljö i ett av Helsingborgs finaste kontor.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://assistansbolaget.nu
Sista ansökningsdag 30 sept (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placering

Som medarbetare på vår kundtjänst erbjuds du en bra arbetsmiljö på en av Sveriges mest moderna arbetsplats - Sundsvåningen. Vårt kontor ligger i nya delen av Knutpunkten i centrala Helsingborg med goda kommunikationsmöjligheter.

Om oss


Assistansbolaget är en vägassistansoperatör med verksamhet i hela Europa. Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistans koordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera våra kunder snabb och effektiv hjälp.

Assistansbolaget ingår i Preventic Group som består av bolag med verksamhet inom specialförsäkring, finansiella tjänster och vägassistanstjänster.

Läs mer på www.assistansbolaget.nu