Vi söker deltidsanställda till vår kundtjänst

Vi söker deltidsanställda till vår kundtjänst

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra på vår kundtjänst. Vi ger dig möjlighet att komma in i ett framgångsrikt företag tillsammans med engagerade medarbetare. Personerna som vi söker erbjuds möjligheten att arbeta som timanställd mellan 8–12 dagar per månad. Detta är en utvecklande roll där du får chans att bygga på ditt CV. Sök redan idag då vi tillsätter tjänsterna löpande.

OM TJÄNSTEN
Just nu söker vi 5st till vår kundtjänst med placering i Helsingborg.

ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på vår kundtjänst blir du certifierad försäkringsförmedlare och kommer att arbeta med att ta emot inkommande samtal från våra kunder. Samtalen kommer i största del att röra sig om frågor kring våra försäkringar. Din roll är att ge den bästa möjliga servicen till våra kunder.

VI SÖKER DIG SOM
  • Har erfarenhet av försäljning och service.
  • Det är meriterande och du har erfarenhet inom telefonförsäljning.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo. Du har ambitioner och mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Du skall vara en lagspelare som trivs med att tillhöra ett positivt team. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa våra kunder för bästa kundupplevelse. Alltid med kunden i centrum.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assistansbolaget är en vägassistansoperatör med verksamhet i hela Europa. Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistans koordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera våra kunder snabb och effektiv hjälp.

Som medarbetare på vår kundtjänst erbjuds du en bra arbetsmiljö på en av Sveriges mest moderna arbetsplats - Sundsvåningen. Vårt kontor ligger i nya delen av Knutpunkten i centrala Helsingborg med goda kommunikationsmöjligheter.

Läs mer på www.assistansbolaget.nu

Välkommen med din ansökan till jobb@assistansbolaget.nu