Deltid i vår kundtjänst

Deltid i vår kundtjänst

Vi ger dig möjlighet att komma in i ett framgångsrikt företag tillsammans med engagerade medarbetare. Personerna som vi söker erbjuds en deltidstjänst på 50% till 75%. Detta är en utvecklande roll där du får chans att bygga på ditt CV. Sök redan idag då vi tillsätter tjänsterna löpande.

Om tjänsten

Just nu söker vi 5 personer till vår kundtjänst med placering i Helsingborg.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare på vår kundtjänst blir du certifierad försäkringsförmedlare och kommer att arbeta med att ta emot inkommande samtal från våra kunder, nyförsäljning samt en del administrativa uppgifter. Samtalen kommer till största del att röra sig om frågor kring våra försäkringar. Din roll är att ge den bästa möjliga servicen till våra befintliga och potentiella kunder.

Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
  • Har god datorvana
  • Har erfarenhet av försäljning och service
  • Det är meriterande om du talar Norska eller har norsk förståelse.
Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo. Du har ambitioner och mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Du skall vara en lagspelare som trivs med att tillhöra ett positivt team. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa våra kunder för bästa kundupplevelse. Alltid med kunden i centrum.

Vi erbjuder dig
  • Fast timlön
  • Möjlighet till schemalagda dagar
  • Inspirerande och engagerade medarbetare
  • God arbetsmiljö i ett av Helsingborgs finaste kontor

Välkommen med din ansökan
via knappen "Ansök nu" alterantivt maila direkt till jobb@assistansbolaget.nu.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://assistansbolaget.nu
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assistansbolaget är en vägassistansoperatör med verksamhet i hela Europa. Vi hjälper dig dygnet runt i alla Europeiska länder som är anslutna till det så kallade gröna-kort systemet, och vid färd mellan dessa länder.

Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistans koordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera dig snabb och effektiv hjälp - oavsett var i Europa du befinner dig, i 9 fall av 10 är vi på plats inom en timme.